Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hitOnnz 2021-11-16, 1:04 4
pazuzu napisał/a:

To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?

pazuzu napisał/a:

To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?

ziomek, to sa nacjonalisci, nie jestem fanem, co nie zmienia faktu ze polscy nacjonalisci nie sa faszystami. To zupelnie inna semantyka slowa. A dwa, ze jak juz uzzywasz tego slowa w tak trywialny sposob, wskazuje ze jestes

a) braindead
b) brainwashed

Byl kiedys taki zart:
tow.Breżniew zaprasza matkę na Kreml, pokazuje jej swoje pokoje, swoje samochody. Potem zawozi na luksusowo urządzoną daczę. Matka zaczyna płakać. „Czemu płaczesz, Mateczko?” - pyta tow.Leonid. „Boję się, że przyjdą bolszewicy...”.

Bez cisnacej po prostu nie lubie lewactwa, nie wazne czy zielone czy czerwone. A juz samo to ze uzywasz sformulowania faszysci, znaczy ze jestes odchylony w lewo.

podpis użytkownika

aVe
Zgłoś
Tuco 2021-11-16, 2:42 1
Jakoś nie rozumiem żartu. I zrozumieć nie zamierzam...
Zgłoś
SirMajkel 2021-11-16, 10:26 2
Babosz napisał/a:

mi za ktore latwo moga wylapac jakies kuku i dlatego im kanal usuwali milion razy. Niepotrzebne te wszystkie wyzwiska a jak juz sa to mozna zrobic to tak by nie mozna byloby sie do nich przyczepic. Z drugiej strony dzieki takim "wk🤬om" dostali sie kilka razy na dzide i inne portala i przybylo im sluchaczy/zwolennikow - ktos z ciekawosci chce zobaczyc oszoloma i okazuje sie, ze trafia na jakis fajny material. Wiec te wszystkie sapania, bluzgi itd

ahhh taaaaaak wszędzie te Izraelskie spiski. Czas zacząć terapie kolego.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
jozue 2021-11-16, 12:39
hehe fajna grafika śmiechłem, ale prawda taka ze na lewackich marszach, to bardziej trzymają, a potrafią też całą łapę w dupe po łokieć włożyć , wdziałem takei sceny

Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Oho, homokomando w natarciu.

aj tam p🤬lisz, śmieszny obrazek
Zgłoś
octave25 2021-11-16, 18:12 3
O k🤬a, brudasy z antify zabłądziły w internecie. XD
Zgłoś
pablohasan 2021-11-16, 19:33
Z flagą onru to mogą sie nawet r🤬ać z murzynami. Ale jak trzymają w dłoni flagę narodową to mogliby się powstrzymać od szczania gdzie popadnie.
Zgłoś
former 2021-11-18, 10:11 3
Zgłoś
Themiki 2021-11-20, 4:43
Tak jak p🤬le ich ideologie, sa to w tej chwili ostatni ludzie ktorzy sa w stanie sie sprzeciwic temu czarnemu syfowi zalewajacemu zachod i tym poj🤬ym ciapkom, jak odp🤬la u nas druga szwecje i codziennie bedziecie sie bali ze zgwalca wasza dziewczyne, siostre czy kogokolwiek znajac tych pok🤬ow to będziecie jeszcze ich nosic na rekach i wplacac kazda zlotowke na zakupy sprzetu do rozjezdzania tego gówna ktore naplywa od lat na europe.
Zgłoś