👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?
pazuzu napisał/a:
To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?
ziomek, to sa nacjonalisci, nie jestem fanem, co nie zmienia faktu ze polscy nacjonalisci nie sa faszystami. To zupelnie inna semantyka slowa. A dwa, ze jak juz uzzywasz tego slowa w tak trywialny sposob, wskazuje ze jestes
a) braindead
b) brainwashed
Byl kiedys taki zart:
tow.Breżniew zaprasza matkę na Kreml, pokazuje jej swoje pokoje, swoje samochody. Potem zawozi na luksusowo urządzoną daczę. Matka zaczyna płakać. „Czemu płaczesz, Mateczko?” - pyta tow.Leonid. „Boję się, że przyjdą bolszewicy...”.
Bez cisnacej

Z flagą onru to mogą sie nawet r🤬ać z murzynami. Ale jak trzymają w dłoni flagę narodową to mogliby się powstrzymać od szczania gdzie popadnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie