Koniecznie z głosem 😎
Zdecydowanie to pierwsze. Jesteś prostakiem i nikim.
Jak typowa c🤬a bez jaj na rodzicow wchodzisz. Pamietaj że alkoholizm przyczynia się do twojego zachowania.
Zabolało. Trafiłem
Serduszka bardzo się starają żeby sponiewierać TVP w nadziei, że wzmocnią w ten sposób pozycję TVN. Zyskuje na tym TV Republika, ale obawiam się, że to droga donikąd. Będziemy mieli dwie prywatne stacje i państwową c🤬jową po której nikt nie zapłacze. Potem odp🤬lą to co Zelenski na Ukrainie i będziemy mieli centralną, zunifikowaną tube nadawczo-podawczą EU.
A no bo wcześniejszy poziom PIS KRÓL A RESZTA ZŁO to było dobre nie? xDDD
Tv Republika to propagandowe ścierwo
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie pamiętam takiego okresu, ale wiem że Tuskofile tak to widzieli.
Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN p🤬lili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.
Товарищ, вас разоблачили! Код фиолетовый! Операция «Матрешка» отменяется! как можно скорее вернуться в штаб в Минске. Конец связи.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Pomyliłeś chyba portale mordko.
podpis użytkownika
Ola gringoNie pamiętam takiego okresu, ale wiem że Tuskofile tak to widzieli.
Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN p🤬lili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.
On nie jest przygłupem, on jest właśnie źródłem tej dezinformacji. Propagandowe ścierwo produkuje i rozpowszechnia jego firma.Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Trzeba być takim samym niedorozwojem umysłowym co ten dziennikarz czy chociażby POpaprancy, żeby oglądać wiadomości w TV
Tak tak, no i że się uśmiechają.
Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.