Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
andyq 2018-06-02, 19:25
Spawanie... akurat. Pewnie się w McDonalds olejem z frytek poparzył.
Zgłoś
Xerandes 2018-06-02, 21:11 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
krecikprecik 2018-06-02, 21:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lew 2018-06-02, 21:59 1
Oprzenie 3 stopnia ? Nie widzę go na zdjęciu Ale niech ktoś da naklejkę dzielny pacjent
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-02, 22:20
Zgłoś
Dzisiaj 2018-06-02, 22:21
Jak to mawia moj ojciec :

Trza było uważać
Zgłoś
Noemi1998 2018-06-02, 22:57
Może to Audi jego kochanka ?
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 0:48 5
Jak już się chwalimy słabymi opażeniami- łapanie płomienia z palnika (metco 5P)- środkowy palec, czarne ślady po nylonowej rękawiczce

+ niewinnie wyglądające oparzenie po sprawdzeniu temperatury rury całą dłonią- nieświadomie- kilka minut po prostowaniu przy użyciu palnika. Po 6 godzinach, w temperaturze pokojowej, ból nie do zniesienia po 2-4 sekundach. Rana opatrzona opatrunkiem hydrożelowym, zdjęcie wykonane dzień później

W tym roku jeszcze żadnych oparzeń
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-06-03, 1:07 4
Co wy tam wiecie o ogniu....

Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 3:44
Ja mam tak po waleniu konia.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 7:56 1
Co jak co, ale normalny facet, za jakiego się uważam, nie żaden kozak, ale NORMALNY, to takie śmieszne poparzenie polałby czymś co odkaża, pomoczył w zimnej wodzie i o nim zapomniał. Robienie fot tak śmiesznej kontuzji świadczy, żeś nigdy prawdziwego bólu fizycznego nie zaznał. Ja byłem zszywany kilkanaście razy, a nigdy nie robiłem sensacji z takich rzeczy, tylko pojechałem do szpitala, zszyli mnie i nie waliłem sobie fot jak typowa baba w kiblu. Sorki, ale nie imponuje mi to, bo nawet ostatnio miałem zwichnięcie ścięgien w małym palcu u ręki i palec wyglądał jakby ktoś go wokół własnej osi dwa razy obrócił (wykręcony na tzw. "świński ogon"), a jak kumpel chciał zrobić mi fotę, to go wyśmiałem, że chyba jest nienormalny. Takie moje zdanie. Jak się nie masz czym chwalić, to nie wal fot
Zgłoś
Sonal 2018-06-03, 9:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-03, 11:56
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem