Bransoletka chroniąca przed gw🤬tem - tylko debil z wypranym przez poprawność polityczną mózgiem mógł coś takiego wymyślić. Drogie Panie, to jest skuteczny gadżet chroniący przed gw🤬tem:
Niestety w Polsce załatwienie takiego gadżetu graniczy z cudem, więc pozostaje wam:
Jak napastnikowi opróżnicie taki pojemniczek w mordę to skutecznie przejdzie mu ochota na gw🤬ty. Żadna bransoletka, czy jakieś wystawianie ręki mówiąc stop, nie powstrzyma gw🤬ciciela. Rząd Szwecji zamiast wciskać kobietom kit, powinien rozdać im po gadzie pieprzowym.

Niestety w Polsce załatwienie takiego gadżetu graniczy z cudem, więc pozostaje wam:

Jak napastnikowi opróżnicie taki pojemniczek w mordę to skutecznie przejdzie mu ochota na gw🤬ty. Żadna bransoletka, czy jakieś wystawianie ręki mówiąc stop, nie powstrzyma gw🤬ciciela. Rząd Szwecji zamiast wciskać kobietom kit, powinien rozdać im po gadzie pieprzowym.
@mateo91g
Oj Bliaa! Haraszo gawarisz!
Oj Bliaa! Haraszo gawarisz!
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
sweenyteeny napisał/a:
Może jej po prostu nie zrozumiał. Ja też nie wiem, co to "branzoletka".
Taka wielka polonistka, a nie zauważyła, że mówi się TĘ bransoletkę. bardziej mnie to kłuję w oczy niż to głupie -z w wyrazie
Misiek_KRK napisał/a:
Do debili nieznających podstaw ortografii. Nie branZoletka tylko branSoletka.
ale debilu, że mówi się 'tę bransoletkę" to już nie wychwyciłeś...

Up, taki Pan przenikliwy, a nie widzi różnicy między "nie zauważyli ", a "nie wspomnieli".
Na szczęście Pan zauważył/wspomniał, więc pozdrawiam i szczere gratulacje. Udanego dnia.
Na szczęście Pan zauważył/wspomniał, więc pozdrawiam i szczere gratulacje. Udanego dnia.

w dupkę niestety przejdzie, bo w Polsce branzoletki nie działają
ale o to chyba szwedom chodziło i tym którzy ten program wymyślili,
sam nie wiem cieszyć się czy smucić,
bo nawet stojący jak dyszel h🤬j według szweda nie jest gwarancją męskości,
tylko stanowiskiem w równouprawnieniu
ale o to chyba szwedom chodziło i tym którzy ten program wymyślili,
sam nie wiem cieszyć się czy smucić,
bo nawet stojący jak dyszel h🤬j według szweda nie jest gwarancją męskości,
tylko stanowiskiem w równouprawnieniu