Otóż nasz kochany pracowity rząd tak jak obiecał - tak zrobił. Od 2014 znika abonament radiowo-telewizyjny. W jego miejsce pojawi się nowy haracz, czyli tzw. opłata audio-wizualna, która będzie doliczana do rachunków za prąd. Nawet jak nie masz w domu telewizora, radia ani komputera, to i tak będziesz płacić na wynagrodzenia dla lisów, mroczków, cichopków, wille kraśków i cały ten cyrk.
Wysokość takiej opłaty to 12 zł / miesiac OD OSOBY. Łatwo sobie policzyć, że 4-osobowa rodzina zapłaci dodatkowo 48 zł.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-22, 8:58
prawda jest taka, ze kaczynski i jego klika zrobiła by to samo co tusk
konto usunięte
2013-06-22, 9:02
W Brazylii podnieśli im ceny biletów i mają zamieszki. Ten "polski" naród jest tak gówniany, że co chwila na każdym kroku podwyżki i nic nie robią jak barany na rzeź!
konto usunięte
2013-06-22, 9:23
konto usunięte
2013-06-22, 9:37
skąd masz takie informacje? nie mogę znaleźć potwierdzenia Twoich informacji, jedyne co znalazłem to to, że ta opłata ma być niższa od obecnego abonamentu
konto usunięte
2013-06-22, 10:25
Obiecał Tusk, że zniesie abonament radiowo-telewizyjny? Obiecał! I słowa dotrzymał
12 zł od domostwa.... ale za to dotknie wszystkich więc wpływy do budżetu kilkukrotnie większe
T0B1
2013-06-22, 10:57
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
konto usunięte
2013-06-22, 11:00
Dość mam tych złodziei...
unimator, nie posrajcie się z tym Korwinem.
konto usunięte
2013-06-22, 11:06
kolejny powód do wyjazdu ;/