Niestety, chociażbym i chciał inaczej to muszę stwierdzić że debil i nieuk
Matka mi to powtarzała, wychowawczyni w szkole, ksiadz na parafii. Jeszcze się łudziłem, że może się mylili. A tu teraz Ty rozwiałeś moje wątpliwości
Jutro zrobię Ci na złość i utopię się w Adriatyku (a na złość, bo tego nie nagram)
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Jebac, do tego dzikiego kurestwa z kałacha. Zagrożenie dla ruchu ulicznego i bezpieczeństwa. Słoń jest jednym z najbardziej sadystycznych gatunków na ziemi
Wytępić co do jednego. Genialny czlowiek, wymyślił tak proste narzędzie, jak strzelba i naboje. I dzięki temu, dominuje nad takimi dzikimi kupami biegającego mięsa
I już slysze, ujadanie z🤬bów, że bez słoni wyginiemy.... Tak k🤬a na 100% Jak z braku zj🤬ych, pierdzących psów. Więc nie, nie wyginiemy. Będzie nam się dobrze żyło
Debi i nieuk - potwierdzone.
Jaki kraj ,taki e-TOLL
Ten przynajmniej jak się najje to zawiesza pobór opłat, nie to co nasze kulczykowe potomstwo.
No nie wierzę, jak sobie elegancko wyciąga smaczne kąski... 😊
Tczcina cukrowa - widac uzależniony
Jebac, do tego dzikiego kurestwa z kałacha. Zagrożenie dla ruchu ulicznego i bezpieczeństwa. Słoń jest jednym z najbardziej sadystycznych gatunków na ziemi
Wytępić co do jednego. Genialny czlowiek, wymyślił tak proste narzędzie, jak strzelba i naboje. I dzięki temu, dominuje nad takimi dzikimi kupami biegającego mięsa
I już slysze, ujadanie z🤬bów, że bez słoni wyginiemy.... Tak k🤬a na 100% Jak z braku zj🤬ych, pierdzących psów. Więc nie, nie wyginiemy. Będzie nam się dobrze żyło
Oszalaleś?! Faktycznie, musisz jakieś kontakty towarzyskie nawiązać i wyjść z piwnicy. Dobrze Ci to zrobi.
Oszalaleś?! Faktycznie, musisz jakieś kontakty towarzyskie nawiązać i wyjść z piwnicy. Dobrze Ci to zrobi.
Aktualnie siedzę w Chorwacji. Jak tylko wrócę, to z mojej pracy, mam tydzien szkolenia we wloszech (nudne jak sam sk🤬ysyn) Ale obiecuję, że jak już wrócę, to spróbuję nawiązać kontakty towarzyskie
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?