konto usunięte
2013-10-23, 20:43
Panie brakuje 10 goszy! A to Panie mi to oddadzą proszę tu banknocik 100 zł ..
kumpel tak samo chciał zrobić ale po trzecim dniu spasował. miał mandacik za ile i z co nie pamiętam, ale jak przyszroedł płacic babeczki oczy otworzyły coś poszeptały zawołały kierownika , poszły z nim do biura , wróciły i zaczeło sie wielkie liczenie, godzina 16 wybiła babeczki nie skonczyły liczyc i kazały mu przyjsć jutro. nastepnego dnia marek sie wycwanił i poszedł do kasy już po otwarciu czyli o 7,00 a scenariusz taki sam jak wczoraj, babeczki se policzyły troche ,potem kawka , przerwa, siusu, godzina 16 i do domu i znowu kazały mu przyjsc jutro bo dzis nie zdążyły policzyć . na 3 dzien przyniósł im normalną kase
Gościu powinien dostać order!
konto usunięte
2013-10-23, 21:06
Co do tego co ktoś tam wyżej pisał o mandatach od policji to sam miałem ostatnio taka sytuację. W lipcu 2011 zatrzymali mnie i dostałem za coś mandat na 50zł. Nie miałem wtedy żadnych dochodów jeszcze bo nie pracowałem oficjalnie więc uznałem, że poczekam bo podobno po 3 latach się przedawnia. Minęło prawie 2,5 roku i miesiąc temu przyszedł do mnie komornik poinformować, że musze zapłacić. Dostałem kwitek a tam 51,60zł. Płaci się tylko za komornika którego kurs jak widac kosztuje 1,6zł a jeszcze pół roku i było by po sprawie
konto usunięte
2013-10-23, 21:10
Kiedyś jakiś typ zrobił podobną akcje z komornikiem, który naliczał mu nie mały hajs za jakieś pierdoły. A tutaj...
Strażnicy miejscy wykonują polecania miasta. Prezydenta miasta. Oczywiście wieśniak nie odważy się wysypać groszówek w Urzędzie Miasta bo jest zwykłym tchurzem. Wieje wiochą na kilometr.