Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Opona dudy
lysout • 2016-03-07, 6:54
Według najnowszych informacji opona w samochodzie Dudy sama pękła.

Ze śmiechu, gdy usłyszała z wnętrza auta słowa „podjąlem decyzję…”
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Recydywista 2016-03-07, 11:10 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mieszalniapasz 2016-03-07, 11:10 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-07, 11:16 10
"ale uważam, że Duda godnie reprezentuje nasz kraj"

@up Pokazał to szczególnie ślizgając się jak błazen na Murze Chińskim.

Również bohatersko rzucając się na opłatek jak Rambo w akcji
Zgłoś
KingOfDarkness 2016-03-07, 11:16 6
PiS to nie jest prawica.
Zgłoś
MrSpook 2016-03-07, 11:21 3
Zgłoś
Mesjaszowaty 2016-03-07, 11:22
@up KnightofDarkness ogarnieci to wiedza,reszta sie sprzecza
Zgłoś
MarcinWrc 2016-03-07, 11:32 2
Zgłoś
Hochsztapler 2016-03-07, 11:36 1
Zgłoś
dewoj 2016-03-07, 12:09 1
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2016-03-07, 12:32 1
nowynick napisał/a:

zgadza się... 500+, darmowe leki dla emerytów... takiego socjalu to za socjalizmu nawet nie było...

POprzednia władza dawała większe socjale i przywileje z tą różnicą że nie dla rodzin czy emerytów ale dla prezesów, dyrektorów. Z dwojga złego wole żeby socjal szedł faktycznie w biedote niż w grube świnie przy korycie.
Zgłoś
Ace 2016-03-07, 12:34
A ja zaśmiałem, bardzo dobry suchar
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-07, 13:17 1
Piszcie te swoje lewackie wypociny. Za pis-em nigdy nie byłem, ale za to popieram ruch narodowy i onr. Jednak pis jest ideologicznie prawicowy i zrozumcie, wy lewackie szumowiny że Polska się budzi, a wasza Polska pro-europejska odchodzi do lamusa.

Czołem Wielkiej Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-07, 13:28 2
KIERR3 napisał/a:

ale za to popieram ruch narodowy i onr. Jednak pis jest ideologicznie prawicowy i zrozumcie, wy lewackie szumowiny że Polska się budzi, a wasza Polska pro-europejska odchodzi do lamusa.

Czołem Wielkiej Polsce.

Zaskoczyłeś mnie, trudno, ale kilka wstawek wojennych i tak miałeś spoko...

no chyba że trolujesz zajebiście, to ci wyszło w takim razie...
Zgłoś
DużyKutas 2016-03-07, 14:26
nowynick napisał/a:

zgadza się... 500+, darmowe leki dla emerytów... takiego socjalu to za socjalizmu nawet nie było...

Nie lubię socjalizmu, ale większość chce socjalizmu a mniejszość czyli Wy macie gówno do gadania, w końcu demokracja.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-07, 14:34
poprawie powinno byc "podjołem"
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem