Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
vect0 2020-09-18, 21:25 8
Warystor napisał/a:

A ile VAT-u przebimbał jego idol?

oho widze mamy bezrobotnego na zasiłkach
Zgłoś
ellsworth 2020-09-18, 21:36 8
Warystor napisał/a:

Szur, dur, a u was biją murzynów! Już bardziej idiotycznej odpowiedzi wymyślić nie mogłeś.

A co do VATu i tych "słynnych" przekrętów "ośmiu ostatnich lat", to przypominam że PIS zaczął pierwszą kadencję od szerokiego audytu poprzedników. Przypominam, jak choćby Adamczyk rozwijał z mównicy sejmowej niekończącą się listę rzekomych przekrętów. I co? Pisiory od lat mają pełnie władzy, trzymaja za mordę policję, prokuraturę i powiedz mi ilu osobom postawili zarzuty? No ilu? Gdzie te wszystkie przekręty tak rozpowiadane na lewo i prawo? Gdzie ci wszyscy ukarani? No gdzie?
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-18, 22:15 2
support3 napisał/a:

Kiedyś na sadolu jeździło się po całym tym j🤬ym bagnie zwanym polityką, dziś patrząc na komentarze dochodzę do wniosku , że to portal sympatyków i wyznawców jedynej słusznej partii .

No z wielkiej kasy na propagandę można kupić sobie Pydę.pl i kilku troli (włącznie z niektórymi administratorami) na takich portalach jak Sadistic. I propaganda idealnie wchodzi do łbów młodych.
Zgłoś
Attero132 2020-09-18, 22:47 1
TranzystorWyklęty napisał/a:

No z wielkiej kasy na propagandę można kupić sobie Pydę.pl i kilku troli (włącznie z niektórymi administratorami) na takich portalach jak Sadistic. I propaganda idealnie wchodzi do łbów młodych.

Debile c🤬j mnie obchodzi z jakiej on jest partii mnie obchodzi że wyrzucają w błoto moje i wasze pieniądze...no chyba że nie pracujecie to c🤬j wam w dupy.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-18, 22:48 3
Że to akurat materiał TVN i autobus stoi idealnie w kadrze kamery to na 100% zbieg okoliczności... i nieprawdą jest, że dach przeciekał zwłaszcza, że prawie nie padało.
Zgłoś
Janko 2020-09-18, 23:02
Niedługo zaczną dupy kołkiem zatykać bo im będą gazy przeszkadzać
Zgłoś
Tetrix 2020-09-18, 23:30
No jak sie dobrze przyjrzeć...
Zgłoś
McQurwa 2020-09-18, 23:38
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Ukryta wiadomość od kierowcy autobusu

Chyba k🤬a na odwrót, ukryty kierowca autobusu serwuje oczywistą wiadomość

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
cesarz1982 2020-09-19, 0:34 2
support3 napisał/a:

Kiedyś na sadolu jeździło się po całym tym j🤬ym bagnie zwanym polityką, dziś patrząc na komentarze dochodzę do wniosku , że to portal sympatyków i wyznawców jedynej słusznej partii .

Ciekawe co by zrobiła opozycja gdyby rządzili?
Razem z TV TfałszN by ci kazali siedzieć w domu cały rok i wpiedalac makaron bo pandemia itp

Attero132 napisał/a:

Debile c🤬j mnie obchodzi z jakiej on jest partii mnie obchodzi że wyrzucają w błoto moje i wasze pieniądze...no chyba że nie pracujecie to c🤬j wam w dupy.

Moje i wasze pieniądze

Przecież Donald jak zaiwanił 150mld zł to powiedział ,że pieniądze w OFE nie są pieniędzmi Polaków

Zgłoś
luja27 2020-09-19, 4:13 5
johnnyy napisał/a:

Wiecie co mnie wk🤬ia? To, że wszyscy o tym wiedzą co odj🤬 Sasin, Szumowski itd i jedyne co robimy to "ciśniemy beke" w postaci memów i innego gówna zamiast zrobić z tą hołotą porządek...

Popieram w 100% trzeba wyjść na ulicę i to gówna pis przegonić

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
dagonxdagon 2020-09-19, 9:58 1
0_rafiks_0 napisał/a:

I po co to wrzucasz?
Zajmij sie moze tym co lubisz i twoi analni koledzy.

Ale to Tobie dupa pękła.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-09-19, 10:25 2
cesarz1982 napisał/a:

Ciekawe co by zrobiła opozycja gdyby rządzili?
Razem z TV TfałszN by ci kazali siedzieć w domu cały rok i wpiedalac makaron bo pandemia itp

Pewnie lepiej by se poradzili niż te matoły, jak była pompowana świńska grypa to jako jedyni w UE mieli jaja powiedzieć że nie kupią c🤬jowych szczepionek. I mieli racje. A ci się miotają, raz mówią żeby nie wychodzić a maski nic nie dają za chwilę wychodzić ale maski nosić. Zero k🤬a jakiegoś przemyślanego planu. J🤬a prowizorka.

cesarz1982 napisał/a:

Przecież Donald jak zaiwanił 150mld zł to powiedział ,że pieniądze w OFE nie są pieniędzmi Polaków

150mld zł w obligacjach skarbu państwa, to był dług państwa wobec OFE który Tusk przerzucił na ZUS żeby nie przekroczyć konstytucyjnych progów zadłużenia.
Zgłoś
Attero132 2020-09-19, 11:26
luja27 napisał/a:

Popieram w 100% trzeba wyjść na ulicę i to gówna pis przegonić

Nie można po prostu wyjść na ulice i rozp🤬alać sklepy. Po pierwsze musisz mieć kim zastąpić tych złodziei.
Zgłoś
luja27 2020-09-19, 13:17
Attero132 napisał/a:

Nie można po prostu wyjść na ulice i rozp🤬alać sklepy. Po pierwsze musisz mieć kim zastąpić tych złodziei.

My zwykli ludzie nie możemy zastąpić tego gówna?

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
EdmundKemper 2020-09-19, 15:37 1
Warystor napisał/a:

No ta, skoro jedni tak robili to drudzy też mogą? J🤬e imbecylne myślenie byle odwrócić uwagę od błędów PiS-u.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie