Opuszczona podziemna kostnica gdzieś w Rosji, przyznam, że osobiście prędzej bym się zesrał niż postanowił tam wejść...klimat miejsca naprawdę mroczny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Job twaju mać"
U ruskich wszystko jest większe... kostnice, szpitale psychiatryczne, masowe groby...
konto usunięte
2014-01-14, 22:30
Proszę zwrócić uwagę na 5:35 w pierwszym filmie widać przechodzącą postać.
Wieje fejkiem ale do konca nie bylem pewien czy zaraz nie wyskoczy mi jakis obrazek i pisk bo z wami tutaj to nigdy nic nie wiadomo
konto usunięte
2014-01-14, 23:40
ja jebe. majty do wymiany:/
konto usunięte
2014-01-15, 0:49
UWAGA PYTANIE!
Jakiś czas temu pod tematem bodajże TubeRaiders podpisał się użytkownik sadola który planuje jeździć i spędzać noce w miejscach w których straszy. Czy ktokolwiek wie coś o tym projekcie ? A może sam zainteresowany się odezwie. W każdym razie inicjatywa zapowiadała się ciekawie...
konto usunięte
2014-01-15, 22:35
mareczekzip,
pewnie do sosnowca pojechał, dlatego nic o nim już nie słuchać
przesadzili z tymi "efektami" i za bardzo fejkowe się zrobiło.. a potencjał był