Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Opuszczone, a niezniszczone
ZyZeL88 • 2014-02-25, 17:02
Witam
Jestem fanem eksploracji opuszczonych budynków, fabryk, hoteli… i chciałem pokazać jak wygląda mleczarnia, która jest opuszczona już od ładnych paru lat (z tego co mówiła napotkana starsza Pani, więcej niż 10), a gdzie nie ma typowych gimbów i innego cholerstwa chodzącego w rurkach. Obiekt jest usytuowany w małej wiosce, gdzie ciężko z zasięgiem i z innymi nowościami. Ludzie tam jeszcze wiedzą co to znaczy szanować coś cudzego (nawet zostawionego bez opieki), a gimby jeszcze nie żądzą w domu, tylko posłusznie odrabiają lekcje i pomagają rodzicom w polu.
W mieście w pierwszym miesiącu wszystko byłoby wybite, potłuczone, zasrane, a resztą zajęliby się złomiarze.

Jak się nie podoba to sadol.pl/images/smiles/idzpan8yozz1.gif

Zapraszam do obejrzenia reszty zdjęć na
facebook.com/UrbanExplorers

tu jest poprawny link
facebook.com/pages/Urban-Explorers/577835888948389
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IOI 2014-02-26, 8:52
czy ktos wogole sprawdzil linka na fb? tam jest przeciez napisane gdzie to jest
3ge.pl/portfolio/mleczarnia-glodowo/
54.041006, 17.203956
Zgłoś
_Alien_ 2014-02-26, 8:55
Za miejsce w którym sam byłem zawsze piwo
Zgłoś
Ducze90 2014-02-26, 9:38
Spoko wstawka!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 11:55
Z kąt wiesz co by było w mieście znawco jak mieszkasz na pierdo****j wiosce ?? A miasto widziałeś w TVN jak ci kiedyś na chwile kablówkę podłączyli.
Zgłoś
Antybozia666 2014-02-26, 12:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-26, 17:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem