Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Opuszczone kostnice
konto usunięte • 2012-06-11, 12:08
Zdjęcia przedstawiające opuszczone kostnice. Jeśli temat się przyjmie, wrzucę więcej w komentarzach.

1.Beelitz-Heilstätten, niedaleko Berlina

2.Szpitalna kostnica Harold Wood, Essex

3.Kostnica Ellis Island, Nowy Jork

4.Kostnica w szpitalu wojskowym Cambridge, UK

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
defcon1 2012-06-11, 14:52 1
Uwielbiam zdjęcia w HDR, szczególnie takich zdezelowanych wnętrz, tyle szczegółów
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 14:55
Ekstra. Widać że Polacy jeszcze tego nie znaleźli ale jak widać to się szybko zmieni. Tyle nierdzewnej stali to kupa pieniądza.

@ zdjęcie 12
wydaje się ze to też jest wojskowy szpital w kembricz. nie zmywa się stołu po jedzeniu to nic dziwnego że pleśń rośnie
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 14:59
"Opuszczone kostnice" - Bardzo musiało się im śpieszyć z tych lodówek.
Zgłoś
Stew 2012-06-11, 15:09 1
@defcon1 HDR jest fajny, ale niektóre fotki tutaj są kurewsko przejaskrawione, a to już nie wygląda fajnie.

Tak czy siak piwko za dobry materiał!
Zgłoś
defcon1 2012-06-11, 15:10
@Fumar
A no widzisz jak fotograf dupa to i eV nie umi ustawić
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 15:29
12 to 4 przecież tylko inne ujęcie i światło
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 15:33
Wydaje mi sie czy na zdjeciach 2,5,7,11 jest to samo prosektorium
Zgłoś
berafito 2012-06-11, 15:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 16:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 17:41
Tak patrzę na te opuszczone kostnice i wydaje mi się, że jeszcze parę lat temu w Polsce spora część działających szpitali, przede wszystkim w mniejszych miastach, prezentowała podobną scenerię. Na przykład kafelki z brudnymi fugami.
Zgłoś
oczas 2012-06-11, 17:52
ojejku, jeszcze nie na hardzie?
Zgłoś
marna 2012-06-11, 17:58
oczas napisał/a:

ojejku, jeszcze nie na hardzie?

a czemu niby miałoby tam się znaleźć?
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-11, 21:37
Tyle złomu się marnuje
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-12, 0:27 4
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem