Kiedyś był tu Centralny Szpital Kliniczny. Został zamknięty do remontu, ale nie został ponownie otwarty. Większość (jeśli nie wszystkie)zdjęć została zrobiona na oddziale dziecięcym.
Reszta w komentarzach...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiepsko im wyszedł ten remont
W polsce już dawno byłoby na złomie wszytko.
konto usunięte
2012-08-05, 0:54
kibel czysty w środku i obsrany z zewnątrz - magia!
Niedługo będziecie wstawiać: opuszczony las, opuszczona jaskinia... itd...
konto usunięte
2012-08-05, 1:38
Od czasu do czasu fajnie obejrzeć jakiś opuszczony szpital psychiatryczny z ciekawą historią i zdjęciami, ale bez przesady. Miejcie ludzie umiar! Wolałbym poczytać o jakiś ciekawych plemionach, nietypowych rejonahc na ziemi itp itd, opuszczonych szpitali, baraków, jasiń, grot mamy dość...
konto usunięte
2012-08-05, 7:19
Tylko tam jakiś horror nagrać.
ja cierpie dole następne" opuszczone"
konto usunięte
2012-08-05, 10:20
konto usunięte
2012-08-05, 11:36
co za geje zachwycają się krwią na zdjęciach?Krwi nie widzieliście
konto usunięte
2012-08-05, 11:39
ciekawe czy przejażdżka winda z 3 zdjęcia od końca była by moją ostatnia przejażdżką
konto usunięte
2012-08-05, 14:15
trzeba nową kategorię utworzyć: sadisticowa turystyka albo coś, bo ostatnio pełno tego typu "foto-reportaży"