lapps, a Demokratyczna Republika Konga jest technologicznie z 80 lat za zachodem... Czego to dowodzi? Że komuniści nimi rządzili

? Polska się wzbogaciła przez ostatnie 25 lat - co do tego jednie gmin z sadistica może się nie zgodzić, który cieszy się w duchu, że nie wychodzi w kraju, bo narzekać sobie mogą. Oczywiście stosunki gospodarcze z krajami UE wspomagają wzrost. Gdyby się by nie wzbogaciła, Polska byłaby na poziomie gospodarek postsowieckich 89 roku.
spear britney, miałam rację - z tobą nie warto wymieniać słów. Nie dość, że jesteś po prostu głupi, nie dość, że jesteś fanatykiem, to jeszcze wymyślasz sobie FAKTY na poczekaniu - zwisa ci to, jak jest... Mogłabym ci teraz podać numer do pewnego wysokiego wojskowego od spraw logistyki, ale doskonale sobie zdaje sobie sprawę z faktu, że przegadałbyś go. Niech ci będzie więc głąbie jedynie wiadome, że Rosja nie najedzie na Polskę - jest to zwyczajnie niemożliwe. Myślę, że nasza 'dyskusja' jest skończona.
ps. Wejdź sobie od czasu do czasu na googlowską stronę bazy statystyk międzynarodowych, na jakąś wiki albo prostu do źródła: zajrzyj do oficjalnych raportów.
czubek13131, dług publiczny wcale nie wzrósł w ostatnich latach - cały czas jest koło 55% PKB. Armia? Rosjanie mają 11 razy mniejszą armię niż USA. My mamy ledwo pięć razy mniejszą niż Rosja. Skąd biorę dane? Z oficjalnych, ogólnodostępnych danych. Możesz spróbować znaleźć inne.
Autystyczny_Klaun , śmiesznym jest właśnie to, że to jednak ty ulegasz presji mądrości kolegów z podwórka i tych z sadistica. Nie ma co, wybrałeś jako swoje kółko doborowe towarzystwo.
btw. Nie,
spear britney, Platon nie ma nic wspólnego z podobnymi aforyzmami. Platon, przede wszystkim, nie mówił po łacinie, geniuszu mój

.