👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozwaliło mnie "mmm, too clean, delicious.. mniam".
W końcu po 4 latach budowania urządzenia może sobie jebnąć oreo bez nadzienia.
W końcu po 4 latach budowania urządzenia może sobie jebnąć oreo bez nadzienia.
ja zmaronowałem 4 minuty na oglądanie tego filmiku
ale to nic w porównaniu z tym ile gość stracił czasu w życiu na stworzenie tej bezużytecznej maszynki
ale to nic w porównaniu z tym ile gość stracił czasu w życiu na stworzenie tej bezużytecznej maszynki
orzech1991 napisał/a:
kto to wstawił na gówną... ani śmieszne, ani sadystyczne, ani ciekawe, ani w ogóle nic. ubolewam.
Temat dostaje się na główną po uzyskaniu 15 piw.

"Czasami musiałem zobaczyć się z dziewczyną albo psem" - przynajmniej prowadzi bogate życie seksualne

Udash napisał/a:
Gdyby przerobić go na urządzenie do oddzielania skóry od ludzkiego ciała byłoby fantastycznie
![]()
A kółeczka napompowałeś w wózeczku "sadysto"?

Tak szczerze chyba szybciej by było normalnym nożem to jebnąć xD SERIO !
A ja nie moge po nich postawić klocka,są takie....klockoblokujące,powinno sie je sprzedawać na rozwolnienie.
To część kampanii reklamowej. Po prostu.
1)Umieszczamy w różnych serwisach ciekawe, śmieszne obrazki, filmiki, itd. pokazujące produkt, zrobione przez "amatorów", a tak naprawdę opłacanych specjalistów od reklamy.
2)Nie trzeba płacić za reklamę, która na takich serwisach kosztuje często kupę szmalu.
3)Ludzie kupują produkt, firma ma reklamę za darmo!
1)Umieszczamy w różnych serwisach ciekawe, śmieszne obrazki, filmiki, itd. pokazujące produkt, zrobione przez "amatorów", a tak naprawdę opłacanych specjalistów od reklamy.
2)Nie trzeba płacić za reklamę, która na takich serwisach kosztuje często kupę szmalu.
3)Ludzie kupują produkt, firma ma reklamę za darmo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie