Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopaka ogluszylo ale do samego końca zdawał sobie sprawę żeby zmniejszyć posów do zera.
Jestem frezem
Weź jeszcze raz to zdanie do obrabiarki i sfrezuj jeden wyraz, bo jakieś zadziory zostały.
Z racji tego iż robię w tym zawodzie od razu śmiało mogę powiedzieć że pan operator jest odważny żeby przepuszczać program omijając zamki ryglowe zabezpieczające. Tak się właśnie kończy źle napisany program NC. Nóż pewnie z impetem uderzył w zamocowany detal zaciśnięty w imaku i podczas dużej siły odśrodkowej wyrwało materiał z szczęk uderzając operatora w głowę. Chłopaka ogluszylo ale do samego końca zdawał sobie sprawę żeby zmniejszyć posów do zera. Jestem frezem i też muszę czasem omijać zabezpieczenie, ale robię to mądrze żeby mi głowica frezerska nie urwała pustego łba
Pusty łeb ale robię to mądrze

Z racji tego iż robię w tym zawodzie od razu śmiało mogę powiedzieć że pan operator jest odważny żeby przepuszczać program omijając zamki ryglowe zabezpieczające. Tak się właśnie kończy źle napisany program NC. Nóż pewnie z impetem uderzył w zamocowany detal zaciśnięty w imaku i podczas dużej siły odśrodkowej wyrwało materiał z szczęk uderzając operatora w głowę. Chłopaka ogluszylo ale do samego końca zdawał sobie sprawę żeby zmniejszyć posów do zera. Jestem frezem i też muszę czasem omijać zabezpieczenie, ale robię to mądrze żeby mi głowica frezerska nie urwała pustego łba
Piwko za skromność, do pustego technicznego dzbana, bardzo Ci daleko

System Windows nie miotał w użytkownika bebechami peceta. A mimo to ludzie narzekali na niego, czasem nawet hejtowali go.
Szanuj systema swego bo możesz mieć gorszego
Jestem frezem, białym żołnierzem.....
a Twoje stanowisko nie nazywa się przypadkiem "frezer" ?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie