Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Orla Perć
Sylarr • 2014-01-18, 15:15
Filmik prezentujący/promujący Orlą Perć

Cytat:

Orla Perć to najtrudniejszy i najbardziej niebezpieczny szlak w Tatrach, poprowadzony stokami oraz granią przez przełęcze i szczyty, między przełęczami Zawrat i Krzyżne. Jest to najdłuższy graniowy szlak w Tatrach Wysokich, prowadzący większością długiej wschodniej grani Świnicy. Od czasu otwarcia szlaku w roku 1906, zginęło na nim ponad 120 osób.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
speed11 2014-01-18, 23:45 1
Orla Perć najpiękniejszy i najtrudniejszy szlak w Tatrach, kto nie był powinien przejść ,to najpiękniejsza część Polski na której byłem, polecam latem.
Zgłoś
fannadil 2014-01-18, 23:46 3
filmik zabardzo pociety i ta muzyka nie da sie tego ogladac, nie ma piwa
Zgłoś
jendró 2014-01-18, 23:49
Cudze chwalicie, swego nie znacie...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 23:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamaz 2014-01-18, 23:51 1
na świnice wszedłem w sandałach krótkich spodenkach i koszulce, ze dwa razy mi się noga pośliznęła, a ludzie w jakiś cholera wie butach jechali czasem na dupie. jednak sandał to sandał dopasuje się do każdej powierzchni
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 23:58
Byłem, widziałem, polecam. Jedna z nielicznych rzeczy którą mogę się pochwalić.
Zgłoś
Abram_Rudobrody 2014-01-19, 0:00
na sam widok mam ręce mokre
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 0:08 1
Orla wymiata, ale jakby komuś było mało wrażeń a nie wybierał się w Alpy to polecam zdobycie Mięgusza (Mięguszowiecki Szczyt Wielki). Droga normalnie to Morksiego Oka, potem do Czarnego Stawu i odbijamy w prawo, a potem to już na czuja, ponieważ na szczy nie prowadzi żaden szlak turystyczny. Słyszałem że tam jest szlak "Toprowski", ale nie wiem ile w tym prawdy. Jest trudniej niż na Orlej, całkowity brak ułatwień, za to droga krótsza, a po zdobyciu możemy się pochwalić drugim najwyższym szczytem Polski
Zgłoś
Seboolek 2014-01-19, 0:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 0:20
Byłem w 2009, cudowny szlak. Polecam. Są momenty, że się można przestraszyć ale po za tym super. A widok na dolinę pięciu stawów ekstra. w tym roku jadę ruszyć w górę... na Rysy.
Zgłoś
wujek1 2014-01-19, 0:25 4
Zgłoś
DariuszX 2014-01-19, 0:28
Widząc takie miejsca można się zakochać w górach i to dosłownie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 0:29 1
Zgłoś
kooondzik 2014-01-19, 1:30
Za Orlą Perć zawsze piwo!! Polecam tą trasę!
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-19, 1:47
Piękne Polskie tatry, polecam wszystkim którzy tam nie byli, łap browar
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem