To nie namaszczenie a chrzest św.
Sprawdzone info prosto z Yerewania. Niestety połowa z nich nie wróci już do domów
majestat123 napisał/a:
Jestem na sadolu praktycznie od początku, widziałem wiele różnych materiałów na tej stronie od więzień w Wenezueli poprzez obcinanie głowy stłuczonym talerzem po inne zwariowane historie z różnych miejsc świata. Ale to wywiera na mnie ogromne wrażenie i nasuwa refleksję. Dziękujmy że nie musimy stanąć w obliczu wojny tak jak Ci ludzie. Czasem jest źle ale obyśmy nigdy nie musieli stanąć w obliczu takiej strasznej rzeczy jak wojna.
Wtedy jak nadchodzi taki czas to sie pakuje i jedzie w mniej interesujące miejsce. Gdzie jest spokojniej.
McQurwa napisał/a:
Mam głęboką nadzieje, że wszyscy ci oni wrócą do domu cali i zdrowi
a ja mam nadzieję, że ci wszyscy oni zdechną w męczarniach
russian-roulette napisał/a:
a ja mam nadzieję, że ci wszyscy oni zdechną w męczarniach
Nieładnie się znęcać nad rodziną, daj im chociaż zjeść internetowy napinaczu
O jakim "lewactwie" jest mowa? Cholera jasna - najpierw wyjaśnijmy pojęcie "lewicowy". Mam wrażenie, że dużo ludzi nie rozumie czym jest "pogląd lewicowy", U Nas kojarzy się z komunizmem, który jest czymś całkowicie negatywnym. Dodatkowo uproszczone jest, że "lewicowy" pogląd jest "wychwalaniem pedałów". Lewicowe podejście, jest podejściem, które przykładowo mówi o wolności finansowej, czyli obniżaniu podatków, otwartych zasad itd. Można upraszczać ten termin, ale pejoratywne podejście i mówienie o "lewakach", gdzie chłopcy idą na wojnę w obronie Ojczyzny... i mówienie, że to "lewacy" mają coś przeciwko... Szkoda słów.
Ale ryje mają podobne, widać że słaba u nich jest mieszalność genowa, pewnie często downy rodzą się.
Mieszkali u nas od wieków i nigdy nas nie zdradzili.