Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:45
Liton 2017-07-23, 18:03 3
decode21 napisał/a:

Nie dość że nic nie sprzedał to jeszcze wydał kasę na tubę. Jak on wpadł na pomysł że ktoś przyjedzie nad morze i będzie chciał kupić coś co jest w każdym sklepie trzy razy taniej? Zresztą osobnik żenujący, dorosły chłop może 25-30 lat robi coś co robią dzieciaki niepełnoletnie. Spasiony woodstokowy biznesmen.

Zgłoś
TonySopr4no 2017-07-23, 19:56 33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-23, 19:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-23, 22:14 4
koleś ma dystans i orzeszki w karmelu a wy kije w dupie, werdykt chyba oczywisty..
Zgłoś
MatysKK 2017-07-23, 22:40
Patryk staje się sławny, bardzo pozytywny chłopak. Codziennie wieczorem gra na gitarce przy morsie. Można się swietnie bawic spiewajac do rana i poznajac przy tym piekne kobiety
Zgłoś
waski90 2017-07-23, 23:38
Zgłoś
józekdeluxe 2017-07-24, 6:27
Zgłoś
Bartas93 2017-07-24, 9:09 1
Zgłoś
freaky 2017-07-24, 12:16 1
decode21 napisał/a:

Jak on wpadł na pomysł że ktoś przyjedzie nad morze i będzie chciał kupić coś co jest w każdym sklepie trzy razy taniej?

I właśnie takich osobników w II RP Polacy nazywali cebulą, sprzedaje tubylcom kilka razy drożej i nawet w takiej sytuacji nie omieszka wykpić ich wiarę.
Zgłoś
fantastico 2017-07-24, 14:37 2
Zgłoś
~Angel 2017-07-24, 14:52 2
Zgłoś
HPn1 2017-07-24, 18:58
Sam pracuje na plaży i nie uważam, że on jest Januszem biznesu, ten typ zarabia jakieś 500zl dziennie, ciekawe co wy robicie takiego kreatywnego, że możecie ocenia jego, czy tam moją prace.
Zgłoś
minetek 2017-07-24, 21:51 2
HPn1 napisał/a:

Sam pracuje na plaży i nie uważam, że on jest Januszem biznesu, ten typ zarabia jakieś 500zl dziennie, ciekawe co wy robicie takiego kreatywnego, że możecie ocenia jego, czy tam moją prace.

pewnie po studiach same uczone...

chemie wykładajo....

w Biedronce

a tak swoją drogą ile trzeba garów takiego popcornu stuknąć na 500 zyla
Zgłoś
miken1200 2017-07-27, 9:29
Kupowanie orzeszków po 10zł uważam za głupotę, ale mrożona kawka w upalny dzień na plaży czemu nie? Tylko nie taka, że ci facet daje puszkę, ale taką nalewaną z termosu (we Władku kiedyś taką piłem). W tym roku kokosów nie zbiją - tydzień siedziałem w Jastarni, z czego na plaży tylko 2 razy. Zimno, wiało, ludzi mało, a naliczyłem 10 chłopaków z tymi lodówkami i plecakami.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem