📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

decode21 napisał/a:
Nie dość że nic nie sprzedał to jeszcze wydał kasę na tubę. Jak on wpadł na pomysł że ktoś przyjedzie nad morze i będzie chciał kupić coś co jest w każdym sklepie trzy razy taniej? Zresztą osobnik żenujący, dorosły chłop może 25-30 lat robi coś co robią dzieciaki niepełnoletnie. Spasiony woodstokowy biznesmen.

koleś ma dystans i orzeszki w karmelu a wy kije w dupie, werdykt chyba oczywisty..
Patryk staje się sławny, bardzo pozytywny chłopak. Codziennie wieczorem gra na gitarce przy morsie. Można się swietnie bawic spiewajac do rana i poznajac przy tym piekne kobiety

decode21 napisał/a:
Jak on wpadł na pomysł że ktoś przyjedzie nad morze i będzie chciał kupić coś co jest w każdym sklepie trzy razy taniej?
I właśnie takich osobników w II RP Polacy nazywali cebulą, sprzedaje tubylcom kilka razy drożej i nawet w takiej sytuacji nie omieszka wykpić ich wiarę.
Sam pracuje na plaży i nie uważam, że on jest Januszem biznesu, ten typ zarabia jakieś 500zl dziennie, ciekawe co wy robicie takiego kreatywnego, że możecie ocenia jego, czy tam moją prace.
HPn1 napisał/a:
Sam pracuje na plaży i nie uważam, że on jest Januszem biznesu, ten typ zarabia jakieś 500zl dziennie, ciekawe co wy robicie takiego kreatywnego, że możecie ocenia jego, czy tam moją prace.
pewnie po studiach same uczone...
chemie wykładajo....
w Biedronce

a tak swoją drogą ile trzeba garów takiego popcornu stuknąć na 500 zyla

Kupowanie orzeszków po 10zł uważam za głupotę, ale mrożona kawka w upalny dzień na plaży czemu nie? Tylko nie taka, że ci facet daje puszkę, ale taką nalewaną z termosu (we Władku kiedyś taką piłem). W tym roku kokosów nie zbiją - tydzień siedziałem w Jastarni, z czego na plaży tylko 2 razy. Zimno, wiało, ludzi mało, a naliczyłem 10 chłopaków z tymi lodówkami i plecakami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie