📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To ja może przypomnę:
Przepraszam za spam ale musiałem!

Usłyszał własną muzykę i aż podskoczył.
Osobiście średnio się dziwię, o ile umie składać fajne melodyjki o tyle psuje je potem tym niepasującym piłowaniem.
Osobiście średnio się dziwię, o ile umie składać fajne melodyjki o tyle psuje je potem tym niepasującym piłowaniem.

Widzę że same gimbuski <10lat tutaj są że nie wiedzą że faceci na cycach mają mięśnie i tutaj specjalna uwaga gimbuski! > jak się ćwiczy to mięśnie rosną o.O, ale co wy możecie o tym wiedzieć, na redtube co najwyżej trzepienny sobie wyrobicie.
ps - nauka dla dresów na przyszłość- jeżeli postanowicie założyć coś co nie przypomina worka na śmieci z 3 paskami z boku to będziecie podobnie wyglądać. Rispect
ps - nauka dla dresów na przyszłość- jeżeli postanowicie założyć coś co nie przypomina worka na śmieci z 3 paskami z boku to będziecie podobnie wyglądać. Rispect

Zaśmiałbym się, ale od ostatniego alkoholowego maratonu mam śmiech jak świnia kaszel, więc wstyd. ale piwko małe mocne się należy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie