Nie dziwię się, że ich tyle rozj🤬..... Jakbym musiał na konsoli grać też ich rozj🤬 od groma

crossdressphyxia napisał/a:
Nie ma to, jak znęcać się nad padami, bo to ich wina, że się grać nie umie...
A c🤬j, rodzice kupią nowego.
Problem w tym, że jak coś nie wychodzi po raz nty, to k🤬ica człowieka łapie. Problem padów jest taki, że są najbliżej rąk w tym momencie hyhy
Kiedy ja za gówniarza miałem psx, to pada traktowałem niemal k🤬a jak relikwie. Do dziś działają i mają się dobrze, tak samo jak konsola (14 lat). Teraz rozpieszczone bachory nie mają poszanowania dla pieniędzy swoich rodziców.
Kuzyn powinien dostać srogie baty za to, że nie potrafi uszanować sprzętu kupionego przez rodziców.
podpis użytkownika

Ohoho, w czasach PS One tłukłem w The Italian Job - gra była tak c🤬jowo wyskryptowana, że mogłem powtarzać misję po kilkadziesiąt razy. Chyba najgorsze było powooolne ładowanie się gry. Tak czy siak, manetka skończyła w ekranie telewizora.
Teraz co najwyżej soczystymi wiązankami rzucam.
A tu klasyk
Teraz co najwyżej soczystymi wiązankami rzucam.
A tu klasyk

Gdyby to były pady do gry BF3 to bym ci dał piwo. Ale to są zwykłe od ps2 czy pegasusa więc nie ma piwa za robienie trola.

podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
ściwanek napisał/a:
Gdyby to były pady do gry BF3 to bym ci dał piwo. Ale to są zwykłe od ps2 czy pegasusa więc nie ma piwa za robienie trola.
![]()
pady od ps2 nie mają przycisku PS a te maja więc się mylisz chopie, a tu masz dodatkowo jeszcze innego pada od ps4 który został podgryziony przez moją psine bo wogóle nie może grać hehe, tak nie fartownie że L2 wogóle nie pstryka już...

No akurat się mu nie dziwie bo Battlefield 3 to niedoj🤬a gra...

Do pewnego wieku można się jeszcze wk🤬iać jak nam nie idzie w jakiś grach ale z tego się powinno wyrastać

eeeeeeee autor ! prześlesz mi te joye ? pokryje przesyłkę!