📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Śmiejcie się, śmiejcie, ale ten ''wąsaty pedał'' to wrażliwy na krzywdę swego dziecka ojciec, który woli zakończyć imprezę, niż skazać syna na bezsensowną przemoc w imię głupiej, 18-nastkowej tradycji.

A tam, jakoś nikomu kogo znam, ze mną włącznie, lanie pasem na 18 psychiki nie wypaczyło, więc o czym wy pieprzycie. Tacy nagle wszyscy kur.. delikatni.

Ja nie miałem lania, :/ niestety byłem ponad 1000 km od Polski i znajomych i ominęło mnie to.

yabos napisał/a:
Wąsy to nie wygląd. Wąsy to stan umysłu.
True True

hehe zastanawiam sie za co zlapalby dziewczyne (czy tak samo za twarz). Cooorciu corciu !
ehh zaloze sie ze w dziecinstwie pan mors lal go piec razy mocniej.

to nie wszędzie jest tak, że solenizant dostaje 'po razie' każdego z gości na 18 urodziny?

No i nie zlali mu dupy. Przewrażliwiony ojciec poszalał nieźle. Jak dla mnie to bezpodstawnie się tak uniósł. Naskoczenie na kumpla pokazuje, że nie jest troskliwy tylko cham i prostak. Parę szczałów mogło tylko poprawić tą huczną mieszkaniową bibkę xD. Ja dostałem pasem na 18tke tyle razy ilu gości. A było ponad 30.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie