📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
Jak widać , nawet na imprezie ostro zakrapianej trunkiem picolo może być ,,ostry agresywny balet ''
i dobrze, nie będą mu tu synka pasem tłuc - prawidłowo się zachował!
obstawiam że wyjechał na stałe do Anglii
dajmy mu już spokój
ile razy to oglądam wiem że ma przesrane do końca życia
dajmy mu już spokój
ile razy to oglądam wiem że ma przesrane do końca życia
Na insomni namierzyli juz wcozraj kolesia na nk, niestety usunął profil,ale fotki ktos zapisal. Dane mi było zobaczyc ile ludzi go skomentowało. Po prostu masakra. hahahah
<---Krzyś
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-01-05, 15:28 ]
Nie wolno podawać linków do nk. Poza tym już usunął konto.
<---Krzyś
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-01-05, 15:28 ]
Nie wolno podawać linków do nk. Poza tym już usunął konto.
mnie rozwalił dźwięk tego pasa jak kolega bije Krzycha ;d już wiem skąd się biorą efekty dźwiękowe w filmach z Czakiem Norrisem.
z dupy Krzycha się biorą
z dupy Krzycha się biorą
tja, jest raczej normalny. sami wydzicie na powyzszym zdjeciu ze ma nawet dziewczyne.
od kiedy zobaczyłem filmik po raz pierwszy ... aż zakręciła mi się łza w oku, ogladalem filmik juz xxx razy i moim celem w życiu jest spotkać się z krzysiem możecie dać link do jego kolegów na nk, dziewczyny, albo link jego szkoly ;D prosze was, jestem bardzo chory i za niedlugo umre, pozwolcie mi umrzec szczesliwym ...
Cytuję:
"Prawie każdy widział już ten filmik : (adres filmu z innej strony)
Byłem na tej "imprezie" i opowiem wam jak było naprawdę.
Otóż bity chłopak jest w lekkim stopniu upośledzony, dlatego leżał tak cały czas nieruchomo i trzymała go za rękę ta dziewczyna. Ojciec uderzył lekko i symbolicznie lecz mój kolega zaje%#ł@ tak mocno, iż ojciec nie wytrzymał. Musicie zrozumieć że dla tego pana syn jest wszystkim, jego żona zmarła kilka lat temu. Bardzo lubimy tego chłopaka i niechcieliśmy aby sam spędzał swoją 18nastkę.
Pozdrawiam..."
Tekst znaleziony na innej stronie.
Nawet mi jest głupio. Zważywszy już na ośmieszające i oczerniające ojca prace innych użytkowników.
@ Lucki
Masz u mnie piwo za trzeźwe myślenie i mniej spaczone podejście do sprawy
"Prawie każdy widział już ten filmik : (adres filmu z innej strony)
Byłem na tej "imprezie" i opowiem wam jak było naprawdę.
Otóż bity chłopak jest w lekkim stopniu upośledzony, dlatego leżał tak cały czas nieruchomo i trzymała go za rękę ta dziewczyna. Ojciec uderzył lekko i symbolicznie lecz mój kolega zaje%#ł@ tak mocno, iż ojciec nie wytrzymał. Musicie zrozumieć że dla tego pana syn jest wszystkim, jego żona zmarła kilka lat temu. Bardzo lubimy tego chłopaka i niechcieliśmy aby sam spędzał swoją 18nastkę.
Pozdrawiam..."
Tekst znaleziony na innej stronie.
Nawet mi jest głupio. Zważywszy już na ośmieszające i oczerniające ojca prace innych użytkowników.
@ Lucki
Masz u mnie piwo za trzeźwe myślenie i mniej spaczone podejście do sprawy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie