👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

_Azazel napisał/a:
Ta to jeszcze miała te 15 lat, a do mnie ostatnio podbił dzieciak max 11 lat i się pytał o szluge
Proszę o radę co robić w takich sytuacjach. Grzecznie odmawiasz, czy walisz z całej siły takiego dzieciaka po mordzie i obiecujesz mu, że jak go zobaczysz ze szlugiem to go połamiesz?

wow zamieściłeś/łaś/łoś film jak dziewczyna prosi o papierosa i go nie dostaje, jaaaaaaaa przezabawne, kierowca autobusu klaska do tej pory. A tak szczerze na planecie gimbazjon jest juz tak nudno, że bawia was takie rzeczy ? Co w tym jest śmiesznego ? Dziewczyna która nie ma pieniedzy na papierosy czy pajace które to nagrywają ? Albo ja już jestem za stary albo skretynienie szczyli osiąga mase krytyczną. Czekam w takim razie na sadolu na pełne odcinki złotopolskich i klanu. Taki sam poziom humoru.

up
Uuu widzę, że kolega niedostrojony życiowo. Zamieszczony filmik nie miał być rozrywkowy a wręcz przeciwnie ukazuje dno dzisiejszej młodzieży (nie całej oczywiście) i dobre zachowanie gości którzy ją spławili. Aż takim downem jesteś że nie potrafisz przewinąć temat dalej? Aż takim downem jesteś, że musiałeś poświęcić czas aby napisać taki gówniany komentarz? Nie podoba Ci się? Masz wiele innych serwisów. Nie pozdrawiam
Uuu widzę, że kolega niedostrojony życiowo. Zamieszczony filmik nie miał być rozrywkowy a wręcz przeciwnie ukazuje dno dzisiejszej młodzieży (nie całej oczywiście) i dobre zachowanie gości którzy ją spławili. Aż takim downem jesteś że nie potrafisz przewinąć temat dalej? Aż takim downem jesteś, że musiałeś poświęcić czas aby napisać taki gówniany komentarz? Nie podoba Ci się? Masz wiele innych serwisów. Nie pozdrawiam

To wcale nie "dzisiejsza" młodzież. 10, 20, 30 lat temu też były patologie tylko internetu nie było

Rozumiem, że jak poprosze kogoś o papierosa to jestem dnem i zerem społecznym 0_o dafaq. Właśnie zostałem nazwany downem
ahahahahahahaha co to ku rwa ma być ????? jak już chcesz mnie pojechać to wysil się odrobine chlopaczyno
i błagam nie spinaj się tak bo ci oczka w rurkach strzelą

Tak się właśnie zastanawiałem skąd taki ból dupska
a to twoja wstawka
god damn nie będę asem wywiadu
rozumiem, że film również produkcji własnej
fajnie sie przełączyłeś na agresive mode
podobno od bluzgów rosną jajka

Nic nowego. Mieszkam niedaleko podstawówki łączonej z gimnazjum i średnio raz w tygodniu jakieś siksy wyskakują z "dzień dobry, ma pan może papierosa" kiedy wracam ze spożywczego. Albo proszą o "ognia". Prawa dojrzewania. Łączenie kombinowania fajek od "starszaków" z patologią i przegraną przyszłością to jakaś pomyłka. Pewnie zaciągnie się raz, dostanie ataku kaszlu i się odechce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie