Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
konto usunięte 2014-03-19, 9:20
@dorodny to już nie można komentować w poczekalni?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 10:29
_Azazel napisał/a:

Ta to jeszcze miała te 15 lat, a do mnie ostatnio podbił dzieciak max 11 lat i się pytał o szluge

Proszę o radę co robić w takich sytuacjach. Grzecznie odmawiasz, czy walisz z całej siły takiego dzieciaka po mordzie i obiecujesz mu, że jak go zobaczysz ze szlugiem to go połamiesz?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 10:42 1
wow zamieściłeś/łaś/łoś film jak dziewczyna prosi o papierosa i go nie dostaje, jaaaaaaaa przezabawne, kierowca autobusu klaska do tej pory. A tak szczerze na planecie gimbazjon jest juz tak nudno, że bawia was takie rzeczy ? Co w tym jest śmiesznego ? Dziewczyna która nie ma pieniedzy na papierosy czy pajace które to nagrywają ? Albo ja już jestem za stary albo skretynienie szczyli osiąga mase krytyczną. Czekam w takim razie na sadolu na pełne odcinki złotopolskich i klanu. Taki sam poziom humoru.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 11:02 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 11:23 15
To wcale nie "dzisiejsza" młodzież. 10, 20, 30 lat temu też były patologie tylko internetu nie było
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 11:34
Rozumiem, że jak poprosze kogoś o papierosa to jestem dnem i zerem społecznym 0_o dafaq. Właśnie zostałem nazwany downem ahahahahahahaha co to ku rwa ma być ????? jak już chcesz mnie pojechać to wysil się odrobine chlopaczyno i błagam nie spinaj się tak bo ci oczka w rurkach strzelą
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 11:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Acid_Burn 2014-03-19, 11:50 10
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 11:51
Tak się właśnie zastanawiałem skąd taki ból dupska a to twoja wstawka god damn nie będę asem wywiadu rozumiem, że film również produkcji własnej fajnie sie przełączyłeś na agresive mode podobno od bluzgów rosną jajka
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 12:03 13
up

ty już lepiej nic nie pisz
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 13:25 1
Zgłoś
Sick_Stick 2014-03-19, 13:31
Zgłoś
mosorekenha 2014-03-19, 13:57
bąk francowaty
Zgłoś
panchamityle 2014-03-19, 14:08
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-19, 15:29
Nic nowego. Mieszkam niedaleko podstawówki łączonej z gimnazjum i średnio raz w tygodniu jakieś siksy wyskakują z "dzień dobry, ma pan może papierosa" kiedy wracam ze spożywczego. Albo proszą o "ognia". Prawa dojrzewania. Łączenie kombinowania fajek od "starszaków" z patologią i przegraną przyszłością to jakaś pomyłka. Pewnie zaciągnie się raz, dostanie ataku kaszlu i się odechce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem