📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20

the_sickness napisał/a:
z tego co wiem to Jezusa powiesili na krzyżu a nie na literze T. FAKE
Sorry, Copyright i Trademark należą do Kościołów Chrześcijańskich i Imperium Rzymskiego, więc żeby uniknąć procesów sądowych musieli zmodyfikować

ani tysiąc kościołów, ani jeden meczet, wszystko to jedno i to samo.....opium dla mas i nie ma co spinać dupy...
@sylwusiex
już miałem nie oglądać ale jak zobaczyłem twój ból dupy to jednak się zdecydowałem, dzięki
już miałem nie oglądać ale jak zobaczyłem twój ból dupy to jednak się zdecydowałem, dzięki

ja tu nie widzę żadnej obrazy nikogo ani niczego. Zwyczajny filmik, ot "sztuka".

sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Cytat:
...wiara chrześcijańska w Polsce to jeden z czynników dzięki którym nie mówicie teraz po rosyjsku...
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie