Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ostatni posiłek seryjnego mordercy
Konto usunięte • 2012-03-25, 12:39
Podczas ostatniego spacerowania po internecie natrafiłam na coś ciekawego dotyczącego seryjnych morderców, a mianowicie to, co zażyczyli sobie jako swój ostatni posiłek przed egzekucją. Przy zdjęciach jest napisane, za co byli skazani, jednak jakby komuś chciało się jeszcze poczytać, daję obok linki : >

Ted Bundy

sadistic.pl/theodore-robert-bundy-vt93800.htm?highlight=ted+bundy

John Wayne Gacy

co ciekawe, Gacy był managerem KFC i chciał też stamtąd swój ostatni posiłek ; p
sadistic.pl/john-wayne-gacy-vt88391.htm?highlight=john+wayne+gacy

Ronnie Lee Gardner

urzekło mnie to, że poprosił o "Władcę Pierścieni" : )
murderpedia.org/male.G/g1/gardner-ronnie-lee.htm

Ricky Ray Rector

murderpedia.org/male.R/r1/rector-ricky-ray.htm

Timothy McVeigh

murderpedia.org/male.M/m1/mcveigh-timothy.htm

Angel Nievies Diaz

murderpedia.org/male.D/d1/diaz-angel-nieves.htm

Victor Feguer

czytałam, że poprosił o nią, bo miał nadzieję, że drzewo oliwne wyrośnie z niego na jego grobie : )
brzmi pięknie i uroczo, ale szkoda, że i tak był chorym i pokręconym draniem. ; p
murderpedia.org/male.F/f/feguer-victor.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-26, 0:54 1
Piwo za wladce oczywiscie ^^

Jak by w moim przypadku grzali sprzet obok za sciana to bym poprosil o mozliwosc przegladniecia starego harda od pierwszych stron jego istnienia

moze bym sie dowiedzial jak sp🤬olic z takiego krzesla albo przynjamiej jak to przezyc
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-26, 1:11
Diaz czego sobie zażyczył, bo mój angielski jest słaby a w translatorach wychodzi coś czego nie ogarniam:D
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-26, 8:12
@Pan Prezes
Diaz odmówił posiłku. Podano mu standardowy więzienny posiłek, ale także go odrzucił ; p
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-26, 9:17 2
K🤬a, ja tu taki najarany siedze a wy mi takie rzeczy pokazujecie ! Wszystko bym zjadł z tej listy! Szczególnie 1 zdjęcie miażdży głowę, świetny posiłek...pychoooooota! 2 też nie jest zły w sumie ale i tak najlepszy jest 1 i te lody miętowe ! Coś pieknego na prawdę, aż się łezka w oku kręci, a u mnie w lodówce tylko kawałek gówna leży ale gówno mi się już przejadło i nawet tego nie tknę ...zjadłbym lody miętowe i ten posiłek piękny z 1 zdjęcia
Zgłoś
dexen93 2012-03-26, 14:46 1
jeszcze mięsnego jeża dajcie........
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-26, 19:32 3
beniozmc napisał/a:

K🤬a, ja tu taki najarany siedze a wy mi takie rzeczy pokazujecie ! Wszystko bym zjadł z tej listy! Szczególnie 1 zdjęcie miażdży głowę, świetny posiłek...pychoooooota! 2 też nie jest zły w sumie ale i tak najlepszy jest 1 i te lody miętowe ! Coś pieknego na prawdę, aż się łezka w oku kręci, a u mnie w lodówce tylko kawałek gówna leży ale gówno mi się już przejadło i nawet tego nie tknę ...zjadłbym lody miętowe i ten posiłek piękny z 1 zdjęcia

To byś sobie papu kupił, a zamiast tego ćpiesz i narzekasz
Zgłoś
Ivo 2012-12-23, 14:28 11
James Reynolds, londyński fotograf i pracownik jednej z agencji reklamowych, postanowił przygotować niecodzienną wystawę. Zebrał prośby więźniów, którzy przed egzekucją korzystali z prawa do ostatniego życzenia i na ich podstawie odtworzył ostatnie posiłki skazańców.

Niektóre życzenia skazańców były dość niecodzienne. Poza standardowymi posiłkami niektórzy zamawiali jedynie paczkę papierosów albo np. jedną oliwkę. Przygotowując się do zdjęć, fotograf próbował odkryć, co stało za takimi wyborami.

Szukając motywów, którymi kierowali się więźniowie, James odkrył m.in. ciekawą historię czarnej oliwki. Skazaniec poprosił o oliwkę z pestką, wierząc, że w miejscu, gdzie zostanie pochowany, wyrośnie kiedyś drzewo oliwne – symbol pokoju.

Aż dziw że brak kapsułek LSD.

Więcej w komentarzu
Zgłoś
Romperek 2012-12-23, 14:31 2
dawaj więcej!

podpis użytkownika

Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
Zgłoś
Ivo 2012-12-23, 14:34 2

Zgłoś
Bard_Zerald 2012-12-23, 14:34 2
Więcej!
Zgłoś
BongMan 2012-12-23, 14:59 1
Tequila, sól, limonka i dobry blant.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-23, 15:16
up
no k🤬a przynajmniej jesteś oryginalny
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-23, 15:19
Nie chce mi się tłumaczyć.

Thomas Whisenhant: Chicken leg quarters, french fries, American cheese, orange drink, coffee and chocolate pudding.

John Allen Muhammad: Chicken with red sauce and several strawberry cakes.

James Blake Colburn: Mexican Lunch: tortillas, tacos, burritos, Spanish rice, cheese dips, chips, six Cokes and chocolate cake.

Keith Bernard Clay: Four pieces of fried chicken, mashed potatoes, two pints of ice cream, one bacon cheeseburger and two vanilla Cokes.

Bobby Glen Cook: Double meat cheeseburger (with jalapenos and trimmings on the side), vanilla malt, french fries, onion rings, ketchup, hot picante sauce, vanilla ice cream, two Cokes, two Dr Peppers and a chicken-fried steak sandwich with cheese pickles, lettuce, tomatoes and salad dressing.

Richard Head Williams: Two chili cheese dogs, two cheeseburgers, two orders of onion rings with french dressing, turkey salad with french fries, chocolate cake, apple pie, butter pecan ice cream, egg rolls, one peach, three Dr Peppers, jalapeno peppers, ketchup and mayonnaise.

Henry Earl Dunn Jr.: Cheeseburger (extra cheese, pickles, onion, lettuce, and salad dressing), tray of french fries, bottle of ketchup, 25 breaded fried shrimp, four cans of pineapple juice, two banana splits, bottle of Hershey's syrup and one jar of apple butter jam.

John William Elliott: One cup of hot tea (from tea bags) and six chocolate chip cookies.

Riddle Granville: Steak, baked potato, cherry cheesecake, salad, blue cheese dressing, rolls, Coke, coffee, strawberries and oranges.

Richard Eugene Dinkins: Liver and onions, two double meat hamburgers with bacon and mayonnaise, two orders of french fries, vanilla ice cream, two Dr Peppers, salad with ranch dressing and M&M's.

Alva Curry: Chicken-fried steak, country gravy, hot buttered corn, mashed potatoes, hot buttered rolls, hot apple pie, vanilla ice cream and tea.

Robert Andrew Lookingbill: Fried chicken, french fries, iced tea, apple pie, jalapenos, garlic bread and vanilla ice cream.

John Richard Baltazar: Cool Whip and cherries.

James Paul Collier: Thirty jumbo shrimp, cocktail sauce, baked potato, french fries, ketchup, butter, one t-bone steak, one chocolate malt, one gallon of vanilla ice cream and three cans of Big Red.

Leonard Uresti Rojas: One whole fried chicken (extra crispy), salad with Thousand Island dressing, French toast, two diet Cokes, one apple pie and french fries.

James Rexford Powell: One pot of coffee.

Calvin Eugene King: Half of a fried chicken (cooked in garlic powder and red pepper), French fries, one Dr Pepper and hot sauce.

Rex Warren Mays: Six scrambled eggs with shredded cheese, cream gravy, hash browns, pan sausage, orange juice and milk.

Ron Scott Shamburger: Nachos with chili and cheese, one bowl of sliced jalapenos, one bowl of picante sauce, two large onions (sliced and grilled), tacos (with fresh tomatoes, lettuce and cheese) and toasted corn tortilla shells.

Tony Lee Walker: French fries, five pieces of fried chicken and three Dr Peppers.

Toronto Markkey Patterson: Six pieces of crispy fried chicken, four jalapeno peppers, four buttered buttermilk biscuits, chef salad (with bacon bits, black olives, ham and Italian dressing), six Sprites and white cake with white icing.

Gary Wayne Etheridge: Nachos (with cheese and peppers), french fries, one cheeseburger, one fried chicken patty, one cinnamon roll, cheese, ketchup and pickles.

T.J. Jones: Triple meat cheeseburger with fried bun and everything, french fries, ketchup, four pieces of chicken (two legs and two thighs) and one fried pork chop sandwich.

Jeffrey Lynn Williams: Six pieces of fried chicken, french fries, six rolls, tin roof ice cream, strawberry soda and chocolate cake.

Co niektórzy nieźle się nawp🤬lali przed zejściem, z tego co zauważyłem to kolorowi głównie zamawiali kurczaka (syndrom KFC).

Facet który poprosił o oliwkę to Victor Feguer Oliwka.
Zgłoś