podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Podaj adres to wpadnę z tulipanem
Do tego tulipana jeszcze z dwóch kolegów zaprosisz?

No dobra, jak znajdę jakiegoś chętnego na kwiatka to ide 👍
W razie wu, też nagram.
W sumie, już się prawie zgodziłem, tylko po c🤬j mi kwiatek, wolę Jacka Danielsa. a po drugie primo zainstalowałem nowe drzwi do chaty, jak mi CBŚ je o 6 rano rozjebie gdy po Ciebie przyjdzie, to nawet te 5 orgazmów które mi zafundowałaś przez noc tego nie zrekompensują

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.W sumie, już się prawie zgodziłem, tylko po c🤬j mi kwiatek, wolę Jacka Danielsa. a po drugie primo zainstalowałem nowe drzwi do chaty, jak mi CBŚ je o 6 rano rozjebie gdy po Ciebie przyjdzie, to nawet te 5 orgazmów które mi zafundowałaś przez noc tego nie zrekompensują
Hahaha 😆
Ale podsunąłeś mi pomysł... może wreszcie się zdecyduję na wymianę drzwi... 😁
Hahaha 😆
Ale podsunąłeś mi pomysł... może wreszcie się zdecyduję na wymianę drzwi... 😁
Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale zaczynałem się poważnie zastanawiać, czy państwo w wypadku wp🤬lenia się o tej słynnej 6:00 na chatę zwraca potem koszty rozj🤬ia drzwi. i czy zwraca o takim samym standardzie? najtańsze? a może dobrać sobie lepsze? to ostatnie to chyba strzał w stopę, bo będą mieli następnym razem więcej p🤬lenia się z ich wyj🤬iem...

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie wiem co jest ze mną nie tak, ale zaczynałem się poważnie zastanawiać, czy państwo w wypadku wp🤬lenia się o tej słynnej 6:00 na chatę zwraca potem koszty rozj🤬ia drzwi. i czy zwraca o takim samym standardzie? najtańsze? a może dobrać sobie lepsze? to ostatnie to chyba strzał w stopę, bo będą mieli następnym razem więcej p🤬lenia się z ich wyj🤬iem...
Mnie się zdaje, że to zależy, czy owo "wj🤬ie" było celowe czy przypadkowe. Bo o ile przypadkowo poszkodowanemu muszą zwrócić calkowity koszt strat, tak trudno wymagać, żeby oddawali kasę np jakiemuś narkodilerowi czy zabójcy

Także, zachowuj się 😁
[ Dodano 2025-02-26, 15:09 ]
Zgodnie z prawem cywilnym osobom, które padły ofiarą omyłkowych działań służb, przysługuje odszkodowanie. Odpowiedzialność cywilnoprawna za tego typu działania obejmować może zarówno szkody materialne, jak i szkody powstałe u osób, które podczas przeprowadzania akcji znajdowały się w lokalu – tłumaczy Jakub Ślązak, prawnik w kancelarii Ślązak, Zapiór i Wspólnicy.
Oznacza to, że poszkodowany może się domagać zwrotów kosztów leczenia czy też zapłaty za zniszczone drzwi lub wyposażenie mieszkania.
Źródło: Dziennik Gazeta Prawna
Do tego tulipana jeszcze z dwóch kolegów zaprosisz?
Nie musze
A np. gościu ukrywał się u kumpla, policja wparza na chatę, gościa tam nie ma — co wtedy?Mnie się zdaje, że to zależy, czy owo "wj🤬ie" było celowe czy przypadkowe. Bo o ile przypadkowo poszkodowanemu muszą zwrócić calkowity koszt strat, tak trudno wymagać, żeby oddawali kasę np jakiemuś narkodilerowi czy zabójcy
Także, zachowuj się 😁
Zgodnie z prawem cywilnym osobom, które padły ofiarą omyłkowych działań służb, przysługuje odszkodowanie. Odpowiedzialność cywilnoprawna za tego typu działania obejmować może zarówno szkody materialne, jak i szkody powstałe u osób, które podczas przeprowadzania akcji znajdowały się w lokalu – tłumaczy Jakub Ślązak, prawnik w kancelarii Ślązak, Zapiór i Wspólnicy.
Oznacza to, że poszkodowany może się domagać zwrotów kosztów leczenia czy też zapłaty za zniszczone drzwi lub wyposażenie mieszkania.
Źródło: Dziennik Gazeta Prawna
Albo fałszywy donos na prawdziwego znajomka przestępcy?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.A np. gościu ukrywał się u kumpla, policja wparza na chatę, gościa tam nie ma — co wtedy?
Albo fałszywy donos na prawdziwego znajomka przestępcy?
A tego to pewnie sama policja nie wie

podpis użytkownika
Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...Podaj adres to wpadnę z tulipanem
To może być tulipan z rozbitej butelki.Lepiej nie zawierać bliższych relacji z ludźmi z tego portalu.To z reguły popaprańcy😂
2017r Szopienice Katowice.
Facet podchodzi do obcego typa i mówi żeby dam dychem. Gość go zlewa, podchodzi do drugiego i mówi żeby dał mu gumę. Koleś mówi,, chyba cie poj🤬o" gość łapie faceta za szmaty, rzuca nim o przystanek, wyciąga nóż, przeszukuje kieszenie i bierze paczkę gum. Spełnił wszystkie znamiona rozbój. Wyrok? 10 lat