Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
🔥 Niezdarne kobiety. - teraz popularne
Ostatnia butelka czyli historia najstarszej butelki wódki
konto usunięte • 2015-03-27, 9:46
„Ostatnia butelka”, czyli historia najstarszej butelki wódki w kilku minutach

Cytat:

„Ostatnia butelka” to kilkuminutowe wideo, pokazujące historię prawdopodobnie najstarszej polskiej butelki wódki, która zachowała się w całości do dzisiejszych czasów. Film ukazał się na kanale producenta alkoholu, J. A. Baczewski, więc jest swoistą reklamą firmy, ale jeśli od teraz będziemy tak promować produkty, to ja nie mam nic przeciwko.

ŹRÓDŁO
Zgłoś
Juwe 2015-03-27, 21:29 3
"Nie mam wyrzutów sumienia bo Niemcom kradłem..." <3 <3 !!
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-27, 22:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cenius 2015-03-27, 22:09
Kapitalnie zrealizowany i nakręcony filmik
4 minutowe dzieło sztuki.

No i fajny dziadek.

Piwo.
Zgłoś
BlanX 2015-03-28, 12:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shadownik 2015-03-28, 18:50
Opowieści naszych dziadków, pradziadków, starszych ludzi - Coś wspaniałego.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-30, 13:35
W Kielcach jest fajny lokal w którym regularnie zamawiam tatara i do tego setkę "Baczewskiego".
Polecam!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem