👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja maminsynek? Czy to, że facet w moim wieku nie boi się wyrażać własnego zdania, które jest oparte na doświadczonych emocjach związanych ze zwierzętami przynosi mi wstyd? Wątpię. Odważnie twierdzę, że jestem dojrzalszy emocjonalnie niż niektórzy "twardziele" w wieku +23 lata.
Miałem kiedyś kota który podczas dwumiesięcznego remontu domu tak się przestraszył że uciekł, skubaniec po prawie 4 latach wrócił, tylko po to by zdechnąć na swoim starym miejscu w garażu.

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Co za bzdury pisze ten autor jakie pożegnać się, co to jest jakaś brazylijska telenowela kocia??? To bezmózgie stwory, żył na wolności i nie mógł znaleźć pożywienia zimą i poszedł tam z przekonaniem że zeźre te koty . Już jakiś pajac sobie dopowiedział że kotek przyszedł się pożegnać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie