I jak zwykle ta sama śpiewka huurr j🤬 kaczora durrr
ALE ADAMOWICZA TO TY SZANUJ !!!!
I ani trochę się nie dziwię takiej postawie. Adamowicz rzeczywiście zginął w zamachu a nie jakiejś wyimaginowanej bombie (czy jaka tam obowiązuje obecnie wersja?), nikt nie doszukuje się żadnych strzałów w 0:03 od 8 lat itp. generalnie, nie robi z tego FARSY, jak to ma miejsce w przypdku Kaczyńskiego i całej reszty, więc skoro w jego przypadku na zlecenie jego rodzonego brata bliźniaka robi się z tego wypadku lotniczego kabaret to nie ma się co dziwić że ludzie to podchwytują. Co innego z prezydentem Gdańska. Pomiędzy tymi dwoma śmierciami nie ma ŻADNEJ analogii. ŻADNEJ.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Porównujesz katastrofę, w której zginęło 96 osób pełniących najwyższe stanowiska w Państwie na terytorium obcego mocarstwa, które w sposób odizolowany od międzynarodowych komisji przeprowadziło śledztwo i stwierdziło jego przyczynę, do bestialskiego mordu na jednym polityku znacznie niższego szczebla, popełnionego przez osobę wynajętą, lub po prostu chorą psychicznie?
Porównanie z krajów poważanych z Polską:
-Samolot (pasażerski) kraju A, ulega katastrofie na terenie kraju B, jednak pasażerów byli obywatele kraju C. Dwa dni później za pomocą krajów A, B, C i D (rzekomo powiązanego D), samolot znalazł się na terenie kraju C i stał się przedmiotem badań całego alfabetu znanego ludzkości... (Malaysia Airlines).
-Samolot (rządowy) kraju A ulega katastrofie na terenie kraju B, z elitą rządzącą na pokładzie. Rządzący krajem A przekazują całkowitą kontrolę nad śledztwem krajowi B. Zarówno kraj A, jak i żaden inny kraj z alfabetu znanego ludzkości nie ma dostępu do jakiegokolwiek elementu wraku (dowodu rzeczowego), a wszelakie śledztwa poza terytorium kraju B, opierały się jedynie na danych i zdjęciach przekazanych przez kraj B. Tak na ludzką logikę, bez spiny, bez jakichkolwiek aluzji... Po prostu z elementem drobnego ruszenia przynajmniej jednej komórki mózgowej - nie wydaje się to nikomu dziwne na tyle, żeby wzbudzić choć minimalnych podejrzeń? Jeśli nie ma czego ukrywać, to czemu do tej pory wrak nie wrócił do kraju?
Hint:
Trzeba odpuścić choć na chwilę uprzedzenia polityczne, żeby spojrzeć na to trzeźwym okiem.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Tylko pic polega na tym że to nie Adamowicz sprzedał. Nie mówię że to nie jest gruby przekręt, ale on w tym raczej palców nie maczał. Nie miał nic do gadki. Ale najlepiej siać takie p🤬lenie w necie, nie znając się na sprawie tzw. "EKSPERT"
Tak a propo smoleńska to też zawsze mnie to śmieszyło, oddać wszystkie aspekty śledztwa nt przyczyn katastrofy Rosjanom którzy jeszcze kilkadziesiąt lat temu byli największymi oprawcami naszego narodu, "no c🤬j stało się, to co zbadajcie i powiedzcie nam co się stało". Ja p🤬lę jak by na terenie Rosji jebnął AirForce 1 z wtedy Obamą czy teraz innym Trumpem to w kwadrans wrak byłby otoczony przez kordon marinesów i nikt by nawet na 10 kilometrów się nie zbliżył. Już nawet nie chodzi o zamach czy nie zamach ale o szacunek dla ciał zmarłych (wiemy jak wyglądało identyfikowanie zwłok i cała żałosna procedura z rodzinami), oraz poznanie faktycznej przyczyny katastrofy, ponieważ takie zdarzenia zawsze pomimo niekwestionowanej tragedii niosą możliwość poprawy aspektów technologii i konstrukcji maszyn lotniczych oraz dają ważną lekcję w kwestii wyszkolenia pilotów, właśnie dzięki wiedzy który czynnik zawiódł. A ja jestem pewien, bo ruskich znam, lubię, ale wiem jacy są, że zrobili śledztwo na odp🤬l-się.
Tak a propo smoleńska to też zawsze mnie to śmieszyło, oddać wszystkie aspekty śledztwa nt przyczyn katastrofy Rosjanom którzy jeszcze kilkadziesiąt lat temu byli największymi oprawcami naszego narodu, "no c🤬j stało się, to co zbadajcie i powiedzcie nam co się stało". Ja p🤬lę jak by na terenie Rosji jebnął AirForce 1 z wtedy Obamą czy teraz innym Trumpem to w kwadrans wrak byłby otoczony przez kordon marinesów i nikt by nawet na 10 kilometrów się nie zbliżył. Już nawet nie chodzi o zamach czy nie zamach ale o szacunek dla ciał zmarłych (wiemy jak wyglądało identyfikowanie zwłok i cała żałosna procedura z rodzinami), oraz poznanie faktycznej przyczyny katastrofy, ponieważ takie zdarzenia zawsze pomimo niekwestionowanej tragedii niosą możliwość poprawy aspektów technologii i konstrukcji maszyn lotniczych oraz dają ważną lekcję w kwestii wyszkolenia pilotów, właśnie dzięki wiedzy który czynnik zawiódł. A ja jestem pewien, bo ruskich znam, lubię, ale wiem jacy są, że zrobili śledztwo na odp🤬l-się.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Z autopsji wiem, że jak by dobry urzędas nie był, prawo jest nieubłagane. Fakt. dużo zależy od dobrych chęci urzędasa ale ON prawa nie zmieni. Natomiast Prezydent od tego typu procedur ma ludzi pod sobą, niejednokrotnie sam dowiaduje się z mediów że jakaś jednostka przysłowiowo dała "D" albo nie była w stanie uratować "podatnika" od konsekwencji prawnych swoich działań. Wiec takie akty oskarżenia to do chwili wydania wyroku należy schować sobie w przysłowiową DUPĘ. Jurka Owsiaka również od wielu lat oskarżają o różne przekręty, machloje, przewały i BÓG wie o co jeszcze... a facet chodzi wolno i nic mu z tego nie udowodniono, dlaczego? BO TO ZWYKŁE P🤬LENIE ZAWISTNYCH LUDZI.
podpis użytkownika