To chyba jakaś luksusowa wersja tramwaju. Firanki w oknach w środku pewnie dywany
J🤬 denata, cała moja uwaga skupiona jest na tym czymś zwanym tramwajem. W stodole mojego wujka w lepszym stanie stał zaporożec który pamięta Stalina.
[ Dodano: 2024-10-16, 11:18 ]
Czester napisał/a:
To chyba jakaś luksusowa wersja tramwaju. Firanki w oknach w środku pewnie dywany
U nich we wszystkich rodzajach komunikacji są firany nawet w busach jeżdżących do Polski. Nie wiem czy teraz jeżdżą. Ale sumując to tylko nasrać różnicy to nie zrobi .
No cóż, jak się zap🤬la 200km/h przez miasto, no to jest to swego rodzaju samobój celowy.
To nawet lepsze od kamer na dronach
Od razu przychodzi na myśl Yello - The Race jako podkład do tego.
cavern69 napisał/a:
Przez te firanki wygląda jak tramwajo-burdel,
Cały były związek radziecki chyba chciałeś powiedzieć
Brawo, oby wiecej takich.
J🤬 roSSje k🤬e starą!
Nie miał poświęconego medalika ochronnego.
Skończyła się zielona fala i nara
Pokazywać taki tramwaj to wstyd dla miasta a c🤬j z gościem na motorze
Tak się śmiejecie z ich tramwajów? Wiecie co? W miastach w Polsce co chwila zamienia się składy bo tak, bo k🤬a firmy muszą zarobić kolejne miliony z waszych podatków. Zapewniam, że tramwaj nie musi być odj🤬y z ekranami w środku, gdzie puszczają reklamy i kampanie czajkowskiego, dujkiewicz i innych ka-owców, nie musi mieć śpiewających siedzeń i ergonomicznych poręczy. Wystarczy, że jeździ po trasie i wozi ludzi. Tylko k🤬a u nas każdy się sra, że trzeba po 2-3 latach wyj🤬 znowu wasze/nasze podatki na jakieś zamówienia i nap🤬lać koszty inaczej budżet centralny nie da tyle samo kasy za rok. U mnie w gminie kupili 80 aparatów fotograficznych każdy po 5-6k pln, tak przed końcem tamtego roku, że niby do c🤬j wie tam czego, jakiś powód z dupy. Wiadomo, że chodzi o to by utrzymać budżet.
PanWladca napisał/a:
Mnie bardziej przeraża stan techniczny tych ich tramwajów
U nich nie istnieje pojęcie stan techiniczny. Tam coś albo jedzie albo nie. Póki jedzie to jest dopuszczone do ruchu.