Przy każdym filmiku z NASCAR "fachowcy" powtarzają jakie to wyścigi NASCAR są nudne i przewidywalne i w ogóle skręcają tylko w jedną stronę. Polecam im to nagranie!
Co prawda moja wiedza o nascar jest taka sama, jak o krykiecie, polo i kosmosie, ale k🤬a, typ ściął chyba każdy możliwy zakręt, więc wydaje mi się, że chyba nie powinni mu uznać takiego okrążenia.
Konto usunięte
2013-03-21, 14:37
wyjątek potwierdzający regułę...
ja pierdziele faktycznie pokazałeś zajebistość nascaru ... nie dość ze chyba najczęściej jeżdżą tylko w lewo na tych swoich okrągłych torach to jak są na normalnym torze to te cioty nawet w zakręty wejść nie potrafią tylko wpadają i taranują się nawzajem
Konto usunięte
2013-03-21, 15:29
@up
Czekam na Twój występ goflem przy takich prędkościach.
Oh ah oh !! okręcił się autem!!
Dlaczego nascar jest c🤬jowy?
1. c🤬jowe auta
2. średnio 2h c🤬jowego wyścigu i robią z tego niby najciekawsze 2 min które i tak są c🤬jowe.
Zacznij oglądać prawdziwe wyścigi i prawdziwy sport.
Konto usunięte
2013-03-21, 16:07
*grOOby* napisał/a:
Nascar jest c🤬jowy i tego nie zmienisz.
Dobrze, a teraz wyjdź j🤬y trollu i nie irytuj ludzi swoją niewiedzą i ignorancją
Nie no k🤬a, skoki ciekasze... Dobra akcja na filmiku. Się bili jebańcy
Konto usunięte
2013-03-21, 16:28
Każda seria GT łącznie z PSC jest bardziej emocjonująca. Dlaczego? Bo k🤬a jeżdżą po torze a nie po oranym polu. Ale jak ktoś lubi styl jazdy NFS MW to będzie się podniecał jaki to nascar zajebisty nie jest...
Cytat:
Dobrze, a teraz wyjdź j🤬y trollu i nie irytuj ludzi swoją niewiedzą i ignorancją
zirytował raptem dwie osoby
Konto usunięte
2013-03-21, 16:36
P🤬lenie o Chopinie. Jak dla mnie to czy Nascar, czy F1 to w zasadzie jedno i to samo.
Poza tym, tak się pienicie o to co jest bardziej c🤬jowe a na dobrą sprawę gust jak c🤬j każdy ma swój więc jak macie coś pisać tylko po to żeby sobie pomarudzić na świat to może lepiej oszczędzajcie klawiaturę.
Konto usunięte
2013-03-21, 16:37
wow, co za emocje... niesamowita jazda, umiejętności rzeczywiście;/ nudne to to jak nie wiem, wolę już bilard chyba
Nie wiem czy zauważyliście, że co zakręt to wypadają z toru. W zasadzie to się niczym nie różniło od wyścigów klasy turystycznej, poza tym że tam nie wypadają z torów, a wyprzedzają na asfalcie, a nie po uprzednim wylocie na trawę i ścinając tor
Konto usunięte
2013-03-21, 17:42
Nicram666 napisał/a:
P🤬lenie o Chopinie. Jak dla mnie to czy Nascar, czy F1 to w zasadzie jedno i to samo.
Poza tym, tak się pienicie o to co jest bardziej c🤬jowe a na dobrą sprawę gust jak c🤬j każdy ma swój więc jak macie coś pisać tylko po to żeby sobie pomarudzić na świat to może lepiej oszczędzajcie klawiaturę.
Niby tak ale to nie zmienia faktu że nascar i tak jest c🤬jowy