Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że ostatnie pokolenie to pożyteczni idioci i dywersanci finansowani przez organizacje z stanów złajdaczonych to sprawa oczywista. Te cwane łotrzyka dorobiły się na dwóch wojnach światowych finansując obie strony konfliktu, Ich korporacje zarobiły miliardy miliardów na pandemii. Zarabiają na obecnym konflikcie i jeszcze destabilizują Europę na różne inne sposoby popychając do gospodarczego samobójstwa zwanego zielonym ładem. Tak się uśmierca konkurencję. Druga rzecz to ta że te ostatnie pokolenie matołów nie ma pojęcia jak fachowo zgodnie z prawem sparaliżować ruch w całym mieście. Wystarczy umiejętnie wykorzystać obecne kretyńskie przepisy drogowe. Nie trzeba wchodzić nawet na przejście dla pieszych wystarczy grzecznie sobie stać przy nim a już cały ruch w mieście zostanie zakorkowany. Biorąc pod uwagę to że przejść w mieście jest wiele i na każdym będą się zatrzymywać kierowcy aby przepuścić pieszego to nie ma lepszej metody aby nie robiąc nic nielegalnego narobić poważnej szkody. Nagrywałem już filmy o tym wielokrotnie.
Piękne słowa Sebastian. Zasłużyłeś na swój własny kubek na tym portalu. Cudownie!… a najważniejsze żeby nagrywać w poziomie i wystrzegać się nadajników 5g

podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończyNajwiększe brukowce i szczujnie medialne zawsze na miejscu w obronie tych poprzyklejanych kurew.
Kaąda jedna telewizja to papka dla frajerów.
Nie rob z siebie ofiary i męczennika. Wszyscy ich nienawidza. Nawet lewica.
@:
Tak tak. Trzaskowski totalnie planuje zniszczenie Polski.
Najpierw zacznie od nocy oczyszczenia dla lgbt w Warszawie. Pedaly beda chodzic po domach i niszczyc tradycyjne Polskie rodziny.
Transwestyci beda indoktrynowac dzieci.
Na wielki final szykuja orgie w kosciele.
@:
Pożyteczny idiota.
Sama eliminacja polityków, nie pomoże. Musiałbyś też zniknąć ich tępych wyborców, czyli jakieś 65% uprawnionych do głosowania. Pytanie, czy to by się opłaciło? Społeczeństwo, by odmłodniało, ale jednocześnie nastąpiłaby kompletna zapaść społeczna i ekonomiczna. Stalibyśmy się państwem upadłym. Wtedy, naszą, polską ziemię, mógłby zagarnąć każdy, bez jednego strzału - nawet pepiki dałyby radę.
Teraz też może, teraz nawet sami oddadzą bez strzału
podpis użytkownika
Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończyOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie