Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Quassar 2025-01-21, 22:30
Pytanie do speców:
W sumie jak już dochodzi do takiego wypadku i cie gibie
to lepiej już chyba nie próbować odbić auta na jezdnie bo polecisz pod tira jak w tym wypadku.
Tylko pozwolić sie auto wj🤬 w zaspę szczególnie jak łyse pole i nie ma drzew więc nie ryzykuje zjazdem przy dużej prędkości.
Zgłoś
turor 2025-01-21, 22:46
Quassar napisał/a:

Pytanie do speców:
W sumie jak już dochodzi do takiego wypadku i cie gibie
to lepiej już chyba nie próbować odbić auta na jezdnie bo polecisz pod tira jak w tym wypadku.
Tylko pozwolić sie auto wj🤬 w zaspę szczególnie jak łyse pole i nie ma drzew więc nie ryzykuje zjazdem przy dużej prędkości.

Jak będziesz w takiej sytuacji to zadzwoń do eksperta i rozważcie wszystkie możliwości.
Zgłoś
maryjanos 2025-01-21, 23:58
Najważniejsze że piaskarka nie uszkodziła lakieru.
Zgłoś
Bronchacz 2025-01-22, 0:42 1
Kiedyś wpadłem w takie "gibanie" - na szczęście na pustej trasie przy około 80 km/h
Po drugiej kontrze dotarło do mnie, że zaraz zaliczę rów.
Przemogłem się - bo poćwiczyć nigdy nie było okazji, ale teorię kumałem - więc redukcja na trójkę i cała naprzód. Przedni napęd momentalnie "dociążył tył" i dupsko przestało tańcować.
Wszelako to wbrew naturze - dodać gazu w takiej sytuacji... Kleksika nie popuściłem, ale do końca życia będę pamiętał.
Czy ten ruski to sam odbił przed pługopiaskarką, czy podmuch powietrza go wepchnął na "miękkie"?
Zgłoś
homorek 2025-01-22, 8:12 1
A wystarczyło mieć kask
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-01-22, 10:15 6
Afterek:

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
DamienN 2025-01-22, 10:40
Co za parówa ucięła filmik w najlepszym momencie !
Zgłoś
niemamskarpet. 2025-01-22, 12:36
znowu jakies ruskie gówno

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
WzajemniE 2025-01-22, 14:42
Ten filmik był jakieś 10 lat temu na sadisticu w dłuższej wersji. Widać było mózg na desce rozdzielczej. No, ale Sadol wychowuje kolejne pokolenia Polaków, więc historia zatoczyła koło.
Zgłoś
Kapuś_Puchatek 2025-01-22, 15:22
Jakim trzeba być debilem, żeby w tych okolicznościach przyrody i niepowtarzelnej, zapierd...ć 108 km/h?
Zgłoś
viking19 2025-01-22, 20:59
Jaten napisał/a:

Jak oni zostali wyskrobane z tej łady 🤔, nie żadnych śladów, chyba na tym kamazie pojechali dalej

29-letni kierowca Mazdy jechał w kierunku Barnaul. W samochodzie była też dziewczyna z nim [...] gdzie zderzył się z ciężarówką MAN.

WzajemniE napisał/a:

Ten filmik był jakieś 10 lat temu na sadisticu w dłuższej wersji. Widać było mózg na desce rozdzielczej. No, ale Sadol wychowuje kolejne pokolenia Polaków, więc historia zatoczyła koło.

link, bo chyba jednak nie.
Zgłoś
C................i 2025-01-23, 23:26
i dwie kacapskie k🤬y poszły do piachu i już więcej nie złożą jaj jakie to piękne
Zgłoś