Gość ciśnie na maszynie między autami jak poj🤬y. Jako, że wiosna idzie to niebawem się zacznie szał motocyklowy. Mam nadzieję, że większość motocyklistów ma więcej oleju w głowie niż ten na filmiku
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
@UP widać, żeś znaffca. Organy wewnętrzne jak serce, nerki i płuca zostają w stanie nienaruszonym przy większości śmiertelnych wypadków motocyklowych.
Ma jaja. Ale powinien też używać mózgu.
Naturalna selekcja zadziała szybko.
Naturalna selekcja zadziała szybko.
Brudny02 - najprawdopodobniej na prawo jazdy musisz jeszcze kilka lat poczekać, więc głębsze wywody na temat Twoich debilizmów nie mają sensu, ale uświadomię Cię - sadol to nie jest życie, a ludzi nie morduje się kilka razy dziennie, kiedy tylko nadarzy się okazja. Wyjdź czasem z domu.
l_witek napisał/a:
Tak to jest,drogie dzieci,
że jak facetom sprzęt odmawia posłuszeństwa lub jest niesatysfakcjonujący (tzn.mały przyp. aut. dla gimbusów)
dla ich partnerek szukają innych podniet.
Nazywamy ich motocyklistami![]()
Wiemy że jesteś ciotą ale nie tłumacz sobie tego tak.
@ru_ziolo zimne piwko dla Ciebie też mam motocykl i myślę dokładnie tak samo. Tam gdzie można to fajnie odkręcić manetkę ale tutaj to zwykły świr.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie