👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tego kiwania się jeszcze mógł garde trzymać, ale na poważnie.. koleś ufrykany, ale słownictwem i inteligencja miażdży tych ryjacych nagrywających wieprzów.
100 razy wolę takich nafukanych, ale inteligentnych ludków od tych wszystkich normalnych, chociaż jest o czym pogadać. Ma ktoś na niego namiar? fajnie by było coś razem oszamać i podyskutować
pokój wszystkim nafukanym

Widziałem to parę lat temu. Ciekaw czy gościu jeszcze żyje...
Zcarg napisał/a:
Akurat THC i alkohol to zostaw w spokoju idź lepiej siej propagandę u siebie w Rzeszy szkopski psie
akurat to thc to najwieksze gowno. robi ludziom gabke z mozgu i przejarane lby nawet nie pamietaja czy mieszkanie na klucz zamkneli
Z czego sie tu smiac? Napizgady chlopaszek ktory madrze mowi o tym co wie i zna Jak ktos go nie zrozumial to trzeba w sobie problem dostrzec.

Żaden nawet nie wkleił tego, o czym alchemik opowiada
Macie i słuchajcie
Macie i słuchajcie
Amfetamina matka wszystkich mądrych!
ale tunwidac przekroczona norma

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie