📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Filmik Miodzio ^^.
Powiedz mi jaką nutę wykorzystałeś do tego filmu ?
Powiedz mi jaką nutę wykorzystałeś do tego filmu ?
Jakbyście się podpalili/zdetonowali/pocieli to byłby z was jedyny pożytek
, ba jeszcze na hardzie byście się znaleźli ...

Dobrze, że autor filmu jest świadom własnej niesprawności intelektualnej, to plus dla niego

Tylko czy oni znają Sadistica?
Jeśli tak, to jestem ciekaw czy będą się cieszyć. Znając życie tak.
Jeśli tak, to jestem ciekaw czy będą się cieszyć. Znając życie tak.

Oni jeszcze nie wiedzą - ponad 6000 odsłon tego filmiku na sadistic.pl
Szkoda mi ich
Szkoda mi ich

aLBEDo napisał/a:
Oni jeszcze nie wiedzą - ponad 6000 odsłon tego filmiku na sadistic.pl
Szkoda mi ich
Skąd Ty te statystyki bierzesz?
Statystyki dla tego tematu:
Wyświetlen: 1350
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie