👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stal damasceńska nie jest jakaś przezajebista, tylko ładnie wygląda i jest trwała, lecz używana szybko przestaje "wyglądać". Nawet Historia pokazała, że wschodni wojownicy potrafili łamać miecze europejczyków kując wielowarstwową stal

WOW ktoś ma nóż z HD ja nawet telewizora z HD nie mam ;/
swoją drogą pomidora można nawet widelcem pokroić
swoją drogą pomidora można nawet widelcem pokroić

Jak jest taki dobry to niech z tego pomidora i mąki zrobi jajecznicę jak Chuck Norris :p
Ok fajnie ale dlaczego to jest na głównej?? niedługo może ktoś wrzuci przepis na sałatkę?
ostatnio bardzo malo przegladam sadistic.pl i teraz po przerwie dochodze do wniosku ze konczy sie internet jezeli cos takiego jest na glownej
Takie zgniłe pomidory można kupić w naszym sklepie u Cierniaka małopolska.

chefknivestogo.com/kohdkn.html
Tak jakby ktoś chciał sobie kupić takie cudo.
Tak jakby ktoś chciał sobie kupić takie cudo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie