Piłka nożna z hokejowymi zasadami. O wiele lepsze widowisko ; )

Można wiedzieć w jakim zespole kolega grał ? Sam grałem jakieś 5 lat

w latach 97-2001 mieliśmy porządną drużynę i laliśmy połowę drużyn z aktualnej extraklasy po 15-0, ale niestety mało kto już o tym pamięta
  w latach 97-2001 mieliśmy porządną drużynę i laliśmy połowę drużyn z aktualnej extraklasy po 15-0, ale niestety mało kto już o tym pamięta   Zarząd poleciał w ciula z kasą i zawodnicy odeszli do innych drużyn, Laszkiewicz, Słaboń, Piekarski, Sarnik, Voznik, Csorich - powinieneś kojarzyć, wszyscy grali w KTH.
  Zarząd poleciał w ciula z kasą i zawodnicy odeszli do innych drużyn, Laszkiewicz, Słaboń, Piekarski, Sarnik, Voznik, Csorich - powinieneś kojarzyć, wszyscy grali w KTH. 
                         Jak grałeś w Naprzodzie to powinieneś też kojarzyć Pacha albo Kruczka, z nimi grałem w drużynie jednej, grali w reprze U-21. Z tego co pamiętam to chyba Bulanda swego czasu w Naprzodzie grał od nas.
  Jak grałeś w Naprzodzie to powinieneś też kojarzyć Pacha albo Kruczka, z nimi grałem w drużynie jednej, grali w reprze U-21. Z tego co pamiętam to chyba Bulanda swego czasu w Naprzodzie grał od nas. 

Nie dało się przejechać. Kto by pomyślał, że zbudują lodowisko i będą walczyć o medale. Ale jest kopalnia to i jest kasa.
  Nie dało się przejechać. Kto by pomyślał, że zbudują lodowisko i będą walczyć o medale. Ale jest kopalnia to i jest kasa.