Stowarzyszenie Kibiców Korony Kielce "Złocisto Krwiści" zaprasza do obejrzenia filmu opisującego zajścia w trakcie i po meczu Korony Kielce z Jagiellonią Białystok. Wideo jest odpowiedzią na oświadczenie świętokrzyskiej policji. Więcej w materiale filmowym
[video]
[/video]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-23, 18:51
@CNN
A dupa cie nie boli?
konto usunięte
2013-05-23, 18:57
konto usunięte
2013-05-23, 18:57
konto usunięte
2013-05-23, 19:04
@Doomik może to kiepskie porównanie, ale...
Stoczniowców z sierpnia, kibiców za komuny wszyscy którzy sprzeciwiali się czerwonej zarazie spod znaku sierpa i młota też nazwiesz bydłem? Schemat jest identyczny 20 lat "demokracji" i tylko umownie 15 latach(2004 wejście do ue) Wolnej Polski. Obecny system nie wszystkim pasuje, nie wszystkim podoba się propaganda oraz propozycja nowoczesnej Polski wg. sojuzu ewropejskiego i rządu.
Tak BTW. na większości stadionów istnieje coś takiego jak sektor rodzinny, jeśli boisz się wyjść na blaszok/żylete czy jak inaczej można nazwać młyn to idz właśnie tam...
Pokh
2013-05-23, 19:14
ciemnota panuje wsrod ludzi, zaslepieni paplanina mediow, rzadu i policji. my sie nie poddamy! TO MY KIBICE!
Było palić race? To cierpcie jak mężczyźni.
jaka kolwiek zorganizowana grupa, nie kontrolowana przez rzad jest zla. trzeba takie grupy tepic bo w kupie sila. bylo tak za komuny i nic sie nie zmienilo tylko teraz robi sie to "ciszej".
Loaloa to troll nie zwracajcie uwagi na tego leminga
A ja się dalej zastanawiam czy Wy naprawdę sądzicie, że kibicami są tylko debile i dresiki spod bloku? Sam znam osobiście wiele osób wykształconych, zajmujących pewne mniejsze lub większe stanowiska i jakoś im nie przeszkadza to w kibicowaniu. Ba, na mecze chodzą nawet dzieci z rodzicami i starsze osoby i to nawet w dość dużej liczbie. Mam nadzieję, że moda na nagonkę na kibiców się skończy bo w końcu każda moda przemija. I tak dla Waszej świadomości, kibic=kibol. Teraz czekam na wyśmianie, zwyzywanie lub krytykowanie ze strony "poprawnych politycznie".
Po pierwsze: kibol pochodzi z gwary poznańskiej od słowa ,,kibic". Co to oznaczna? Że ,,kibol" to to samo co ,,kibic".
Po drugie: Ten Wasz ,,kibol" to pseudokibic, do ku*wy nędzy. Tak najeżdżacie na media, a i tak Wam w mózgach poprzewracali od kiboli, którzy są źli, a kibiców, którzy są dobrzy. Ja pie*dole. ;<