📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

W rytmie jakiego kawałku pod koniec filmiku kibice śpiewają? brzmi bardzo znajomo

MaratHS napisał/a:
I bardzo mądrze. Ślub nie wnosi związku na wyższy level. Jeśli związek jest idealny to po co coś w nim zmieniać, a jeśli się sypie to żaden ślub tego nie zmieni... Chyba, że ktoś ma fetysz jarania się związkiem na papierku
Jak pójdziesz na studia, to też dlatego, że masz fetysz na papierek?
MaratHS napisał/a:
No a coś więcej powiesz? Nie wiem, poprzesz to faktami czy jak? Tylko błagam, nic nie wspominaj o Bogu, że to jest zawarcie związku przed Bogiem... takie fakty do mnie nie przemawiają.
Panowie wcześniej już wystarczająco się odnieśli i wyczerpali temat.
Niemniej jednak nie wspomnieli o dosyć istotnej sprawie dziedziczenia majątku, dostępu do pacjenta(partnera) w razie pobytu w szpitalu(o co pedały tak strasznie walczą). No i oczywiście najpiękniejszą rzeczą w małżeństwie, która wzmocni waszą wieź. Możliwość (jako małżeństwo) wzięcia kredytu hipotecznego

Po za tym niby się nie ocenia... Niby wszyscy jesteśmy teraz tacy nowocześni, ale w kuchni z żoną przy kawie mówi się "Ale Ci spod trójki są jacyś dziwni. Chyba to nie jest poważny związek skoro mają dziecko, a nie są nawet małżeństwem"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie