Laska oświadcza się po dwóch tygodniach znajomości.
Konto usunięte
2012-03-20, 10:37
Ale se strzeliła w kolano... czego to zdesperowany człowiek nie zrobi
Konto usunięte
2012-03-20, 11:21
Mowcie co chcecie, ale naprawde sie wzruszylem...
albo ona jest poj🤬a albo on w c🤬j bogaty.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2012-03-20, 11:47
Zdesperowana laska. Szaleństwo aż bije z oczu...
pewnie 'dziewica do slubu', tak to jest, jak się sobie jakies z dupy zakazy stawia.
Anonymous~ napisał/a:
A co to takiego?
Borderline personality disorder.
Źle jej z oczu patrzy:) na pierwszy rzut oka widać że to psycholka...
moze jej obiecal, ze jak mu sie odda to on ja poslubi? no jak inaczej, biorac sprawe na rozsadek, mozna to wyjasnic?!
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
jako że rzecz dzieje się w kuchni myślałem że w 2:27 za nóż łapie i reszta filmiku jest na hardzie...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Szkoda chłopaka,został postawiony w sytuacji, w której odpowiedź mogła być tylko jedna...
Konto usunięte
2012-03-20, 12:54
tak to jest jak baba weźmie się za męską robotę. wszystko sp🤬oli i jeszcze narobi bałaganu.
Konto usunięte
2012-03-20, 13:50
Ryj ma jak księżyc lub jak kto woli pisuar.
Co ona sobie wyobrażała? Jeszcze próbowała się oświadczyć na imprezie hahaha
Konto usunięte
2012-03-20, 14:00
Pewnie ją ruchnął na melanżu 2 tygodnie wcześniej i troche przesadził z romantyzmem, żeby wziąć ją do łóżka.
Ale musi być zdrowo poj🤬a. Skoro prosi żeby gość się z nią ożenił, to czemu go k🤬a bije jak ten się nie zgodził -.- Ehh, czemu one są takie p🤬lnięte.
Wyobrażam sobie tok rozumowania tej pały, ale brakuje mi słów, żeby opisać taki syf. Wielka miłość, dwutygodniowa znajomość, publiczne oświadczyny... jakie to romantyczne
Konto usunięte
2012-03-20, 16:11
bloodwar napisał/a:
Kobitce się coś pomyliło, kobita może klęczeć przed stojącym facetem tylko w jednym, jedynym wypadku i bynajmniej nie jest to oświadczanie się
Moze sie czepiam, ale uzywaj słów, ktorych znaczenia nie znasz. Mam na myśli "bynajmniej".