Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-02-08, 10:29 6
cracker10 napisał/a:

Te studenty to nie takie biedne, k🤬a połowa tych nierobów z zarządzania czy turystyki ma bogatych rodziców szczególnie widać na prywatnych uczelniach, przestańcie ciągle p🤬lić że oni są tacy biedni i dawać w kółko takie stereotypy, bez pojazdu po mnie - byłem studentem ale nie narzekałem na brak kasy, starych nie było stać, ale sam zap🤬lałem fizycznie aby starczyło na wszystko.

Nie tylko na tych kierunkach studenci maja bogatych rodziców wiec przestań p🤬lić. Mówisz żeby nie dawać stereotypów a sam takowe dajesz mówiąc " nieroby z zarządzania czy turystyki". To czy ktoś jest nierobem to myślę kwestia charakteru a nie wyboru kierunku studiów, bo zainteresowania każdy ma różne. To że sam zap🤬lałeś to plus dla Ciebie za pracowitość ale chwalisz się k🤬a czy żalisz??
Zgłoś
khalifa 2012-02-08, 13:31
@up
ciężko się studiuje na tym twoim zarządzaniu?;d
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 16:13
khalifa napisał/a:

@up
ciężko się studiuje na tym twoim zarządzaniu?;d

Chłopcze ucz się k🤬a do sesji lepiej, skończysz studia to się będziesz mógł na ten temat wypowiadać.
Zgłoś
Mardog 2012-02-08, 17:59 1
Za kratami mieszka i c🤬j
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 20:47
Przecież te studentki które się tak wyśmiewają to jakieś bardzo głupie suki są
Zgłoś
MichasQ 2012-02-08, 20:52
Taaa... biedni studenci.. sam jestem studentem, niestety nie mam bogatych starych, zarabiam dorywczo, ale wielu jest takich biednych co po 7 stowek stypy, rodzice troskliwie paczuszki wysylaja. Mam znajoma co jest "biedna" i nie wykazuje kosztow.. tatus ma sklep i wszystko wrzuca w koszty szkoda gadac...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 20:53
Czyżbym słyszał konia szczającego na blachę ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 20:53
SuzzOwnage napisał/a:

Czyżbym słyszał konia szczającego na blachę ?

Zdumiewające jak wiele dźwięków słyszycie.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2012-02-08, 20:54
Studenci ze wsi na stancji trzymają świnię, słychać jak kwiczy przecież.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 20:54 1
jeśli dziewczyna śmieje sie jak głupia p🤬da to jest głupią p🤬dą

to sie nie nazywa bieda tylko zaradność, suszarka skrzywiona ale c🤬j w to, wyprostuje i jeszcze posłuży...nie uda sie naprawić to zaniesie na skup złomu i p🤬lnie browara, 1kg stali drobnej 70gr (aha sp🤬alaj hejcie, nie zbieram... sprawdziłem na necie w zakładce giełda)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 21:21
Hihihihihaaaaaa .... głupia c🤬a...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 21:26
MichasQ napisał/a:

Mam znajoma co jest "biedna" i nie wykazuje kosztow.. tatus ma sklep i wszystko wrzuca w koszty

Nie wykazywać to ona może dochodu, a konkretnie na łeb w rodzinie musi mieć mało lub wcale. Ale takich osób było kilka i u mnie na roku i dzięki takim kombinacjom naprawdę dobrze prosperujący ludzie mieszkali w akademiku - fajne imprezy, laski z roku na rok głupsze i łatwiejsze, net szybki, brak rachunków... Kurestwo trochę, ale to się z domu chyba wynosi.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 21:28
Kraty w oknach... To pewnie szpital psychiatryczny.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-02-08, 21:33
[QUOTE=cracker10]Te studenty to nie takie biedne, k🤬a połowa tych nierobów z zarządzania czy turystyki ma bogatych rodziców szczególnie widać na prywatnych uczelniach, przestańcie ciągle p🤬lić że oni są tacy biedni i dawać w kółko takie stereotypy, bez pojazdu po mnie - byłem studentem ale nie narzekałem na brak kasy, starych nie było stać, ale sam zap🤬lałem fizycznie aby starczyło na wszystko.[/QUOTE]
a co dawałeś ?
Zgłoś
Jutub 2012-02-08, 22:52 1
głupie c🤬y się śmieją - one jeszcze nie wiedzą, że to one będą wieszać pranie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie