👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przecież te studentki które się tak wyśmiewają to jakieś bardzo głupie suki są
Taaa... biedni studenci.. sam jestem studentem, niestety nie mam bogatych starych, zarabiam dorywczo, ale wielu jest takich biednych co po 7 stowek stypy, rodzice troskliwie paczuszki wysylaja. Mam znajoma co jest "biedna" i nie wykazuje kosztow.. tatus ma sklep i wszystko wrzuca w koszty
szkoda gadac...

SuzzOwnage napisał/a:
Czyżbym słyszał konia szczającego na blachę ?
Zdumiewające jak wiele dźwięków słyszycie.

Studenci ze wsi na stancji trzymają świnię, słychać jak kwiczy przecież.

MichasQ napisał/a:
Mam znajoma co jest "biedna" i nie wykazuje kosztow.. tatus ma sklep i wszystko wrzuca w koszty
Nie wykazywać to ona może dochodu, a konkretnie na łeb w rodzinie musi mieć mało lub wcale. Ale takich osób było kilka i u mnie na roku i dzięki takim kombinacjom naprawdę dobrze prosperujący ludzie mieszkali w akademiku - fajne imprezy, laski z roku na rok głupsze i łatwiejsze, net szybki, brak rachunków... Kurestwo trochę, ale to się z domu chyba wynosi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie