👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To czeka ludzkość jeśli pozwoli dojść do znacznych wpływów lewactwa i LGBTQPX+
Socjalizm to lewica tyle w temacie. Oni uważają ze kazdybjest równy ale jak są przy korycie to oznacza ze im sie należy. Już w Polsce mamy celebrow lewicowych ktorzy żyją za pieniadze debili. Oczywiscie pomagają im lewicowe korporacje. W dzisiejszych czasach bycie Polakiem oznacza normalność.
Socjalizm to lewica tyle w temacie. Oni uważają ze kazdy jest równy ale jak są przy korycie to oznacza ze im sie należy. Już w Polsce mamy celebrow lewicowych ktorzy żyją za pieniadze debili. Oczywiscie pomagają im lewicowe korporacje. W dzisiejszych czasach bycie Polakiem oznacza normalność.
Socjalizm to lewica tyle w temacie. Oni uważają ze kazdy jest równy ale jak są przy korycie to oznacza ze im sie należy. Już w Polsce mamy celebrow lewicowych ktorzy żyją za pieniadze debili. Oczywiscie pomagają im lewicowe korporacje. W dzisiejszych czasach bycie Polakiem oznacza normalność.
To jest fejk, ta typiara nawet byla oznaczona pod tym tiktokiem
Yhy miała zagrać amerykańską "Karen", żeby był śmieszny fejk, znaczy filmik.
Amęryka jest pelna debilek i debili a swiat sie ich boji toc jak ich wojska do polski na cwiczenia przyjechaly to rozwalili na prostych drogach 15 maszyn takie nie dojdy ze umieja tylko po 6 pasmowkach jezdzic a to byla kobieta jednego z nich hahha
Halman napisał/a:
tak orzekł lekarz położnik po twoim porodzie...
Po twoim wzruszył ramionami i powiedział „Na aborcje za późno, ale chociaż inni się z niego pośmieją”

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie