Oto cała prawda.
Wiem, że internety zaleje nowa plaga szamba o Lewandowskim i jest to nudne i wk🤬iające, ale to akurat mi się spodobało.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że w reprezentacji nie potrafi grać.
konto usunięte
2014-01-06, 0:37
kogo obchodzi ten pedalski ''sport''
konto usunięte
2014-01-06, 0:38
UP@ to inni nie potrafią na jego poziomie
@BongMan
widać, że w Sosnowcu macie tam mało ludzi, że nawet jedenastki nie sklepiecie, więc gracie po dwóch i możesz sam zadecydować o wyniku spotkania. W reszcie świata zazwyczaj na drużynę składa się jedenastu zawodników, a w takim przypadku ciężko samemu wygrać mecz.
konto usunięte
2014-01-06, 0:56
Wczoraj, za samo złożenie podpisu na umowie, na jego konto wpłynęła jednorazowa wpłata w wysokości 15 milionów euro. Umowę ma na 5 lat i 11 milionów eurosów za sezon. W przeliczeniu Robert w ciągu najbliższych 5 lat będzie zarabiał 120 tysięcy złotych dziennie. Jezus Maria.
konto usunięte
2014-01-06, 1:00
lolo odezwalo siw panty pulkaskich ciot co robia za 15000 lallalalaaalaaaaaaaaaaaaaa
1500 sory cioty
Nie jaranie sie fusbalem jest pedaskie a typowa zardosc polaczklow jest przykłaedem gebial;neiem zawsze bydziecie prowincjom Wielkiej Rzeszy podludzie
Hooorq napisał/a:
lolo odezwalo siw panty pulkaskich ciot co robia za 15000 lallalalaaalaaaaaaaaaaaaaa
1500 sory cioty
Nie jaranie sie fusbalem jest pedaskie a typowa zardosc polaczklow jest przykłaedem gebial;neiem zawsze bydziecie prowincjom Wielkiej Rzeszy podludzie
konto usunięte
2014-01-06, 2:30
Nie do końca zgodze się, że chodzi o kasę, ale byłby frajerem gdyby godził się na mniejsze zarobki bo gorsi od niego dostają w Borussi aktualnie sporo więcej niż on, bo nie są Polakami. A Lewy wybrał Bayern bo zawsze o tym klubie marzył. Na pewno znalazłyby się drużyny chcące przebić ofertę Bayernu, ale nie przebiją poziomu sportowego. On nie jest Bayernowi niezbędny, to po prostu zagranie mające osłabić Dortmund na swoją korzyść