NapalonaFrytka napisał/a:
Wielkie sensacje, pewnie to była wódka i nie w tą dziurkę mu wpadło
Miała temperature pokojową.
"Prezes zarządu szpitala powiedział dziennikarzom, że André Ventura miał "zmianę ciśnienia krwi", kiedy wszedł na oddział zdrowia o 22:44"
tak więc jakby to była trucizna to już o tym trąbiły by ich media. Tutaj mamy po prostu zły stan zdrowia układu krążenia czyli główna przyczyna zgonów w Europie
źródło abyście sie nie posrali
theportugalnews.com/pl/aktualnosci/2025-05-14/andre-ventura-opuszcza-s...
tak więc jakby to była trucizna to już o tym trąbiły by ich media. Tutaj mamy po prostu zły stan zdrowia układu krążenia czyli główna przyczyna zgonów w Europie
źródło abyście sie nie posrali
theportugalnews.com/pl/aktualnosci/2025-05-14/andre-ventura-opuszcza-s...
Jo,jo jak zamach na pomarańczowego. Typ z Portugalii potrzebował zasięgów, to teraz ma
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.
1, 2 sekundy po wzięciu łyka wody? O ile to nie było coś żrącego to nie ma szans żeby jakakolwiek trucizna zadziałała tak ekspresowo. Płyn nawet nie zdążyłby jeszcze dotrzeć do żołądka, a wchłanianie przez śluzówki nie jest aż takie błyskawiczne. Zawał pewnie, a wypicie wody to przypadek.
To mogło być te losowe gówno co jak za szybko pijesz i przełyk się zasysa, i czujesz jakby ktoś ci nów wsadził koło serca.
ze dwa razy w życiu to miałem.
ze dwa razy w życiu to miałem.
ZiooMall napisał/a:
Chyba z berła pijesz jak napierw wypolerujesz
Dobry jesteś w nieudolnym prowokowaniu gnido.
rokmix napisał/a:
Ja tam zamiast wody piję Perłę i jak dotąd czuję się zajebiście.
Taka ciekawostka - w średniowieczy w Polsce była tak fatalnej jakości woda pitna że nie dało się jej pić bez zatrucia, zamiast tego często pijano piwo, nawet na terenach wiejskich, przy czym było ono słabsze niż teraz, dzięki temu ludzie się tak nie zatruwali tym co jest w wodzie. Oczywiście obecnie nie ma potrzeby picia piwa zamiast wody, choć jak ktoś lubi to niech sobie pije.
elim napisał/a:
Taka ciekawostka - w średniowieczy w Polsce była tak fatalnej jakości woda pitna że nie dało się jej pić bez zatrucia, zamiast tego często pijano piwo, nawet na terenach wiejskich, przy czym było ono słabsze niż teraz, dzięki temu ludzie się tak nie zatruwali tym co jest w wodzie. Oczywiście obecnie nie ma potrzeby picia piwa zamiast wody, choć jak ktoś lubi to niech sobie pije.
Fajne jest to jak ludzie piszą ciekawe rzeczy. Dzięki.
i nikt nie wpadł na pomysł, że gość się po prostu zakrztusił???
rokmix napisał/a:
Ja tam zamiast wody piję Perłę i jak dotąd czuję się zajebiście.
"Perła chmielowa to nasza królowa"