Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Otwarcie Real'a w Radomiu
Deepshock • 2013-03-15, 14:16
No i rzucili się jak na mięso

Chytra baba z Radomia pewnie już tam śmiga między regałami.

podpis użytkownika

Prawdziwy facet nie je miodu, lecz żuje pszczoły.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 19:20 2
Rems napisał/a:

@maxvolumePL świetnie, jesteś idiotą która zap🤬la bokiem w tłumie ludzi... gratz

No to teraz usiądź w fotelu, wyjmij rękę ze spodni i ogarniaj:

Dziękuje że mimowolnie (na 100% przyznałeś, że drugiego takiego jak JA, NIE MA, koniec kropka . Właśnie o to się rozchodzi, że nie poruszam się w tłumie, jak nie lewą stroną, to prawą stroną jadę, czasem nawet z boku, no i oczywiście od tyłu, ale to jest osobny temat... mam wyj🤬e na takie sklepy typu "święta weekendowego pochłaniania niepotrzebnych towarów, i robienia z siebie przed sąsiadami i znajomymi nie wiadomo kogo". Niedziela po obiedzie zap🤬lają do sklepu pochodzić, pokazać się w odj🤬ych ciuchach (normalnie k🤬a rewia mody jak z katalogu), NIE, NIE ZADROSZCZĘ z wielu powodów, sam sobie daję rady no i oczywiście TDi wyglancowane na lustro, c🤬j że klepane wielokrotnie, tylko dzięki naszym chłopakom wygląda jak nowe SZACUN dla nich swoją drogą, bo widziałem już wiele po garażach, nie raz nie dwa;). Mit ze szwagrem jest jak najbardziej prawdziwy Na takie rzeczy jak i na wiele,wiele innych łapią się ludzie, którzy "podążają za tłumem" Ja takie akcje wygodnie sobie obserwuję to tu, to tam i wiem z kim warto rozmawiać a z kim nie. Tylko "wybrani mogą zostać moimi przyjaciółmi, nie należysz do tego grona, PAL GUMĘ

To tak w skrócie, bo nie chce mi się serwera przeciążać, i dyskutować z kimś tego nie wartym

Skończyłem.

Wszystko co napiszesz od tej pory, może być użyte przeciwko tobie, Masz prawo do milczenia, radzę z niego skorzystać
Zgłoś
mirage87 2013-03-15, 20:22 7
Zacny Widok
Zgłoś
SinceAge 2013-03-15, 20:40 1
odruchowo szukalem chytrej baby
Zgłoś
Bejker 2013-03-15, 20:52
Co wy k🤬a sprawdźcie sobie promocje w Ameryce to samo....
Zgłoś
Swirussss 2013-03-15, 22:18 15
Otwarcie realu w Radomiu

podpis użytkownika

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
koko_0 2013-03-15, 22:25 2
Ja p🤬le....
Zgłoś
okeyos 2013-03-15, 22:29
i w radomiu nie bylo reala?

btw caly ten radom chytry jak cholera trzeba by przeprosic chytra babe, maiala po prostu pecha ujawniajac sie pierwsza
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 22:48
widać że chytra baba zwiększyła swoją strefę wpływów
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 22:49 3
real to najbardziej c🤬jowy sklep jaki znam
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 22:51 1
@maxvolumePL a poza tym w domu wszyscy zdrowi ?
Zgłoś
vass 2013-03-15, 22:51 3
setus83 napisał/a:

Niestety ale gdybysmy zyli w normalnym kraju,gdzie ludzie sa wynagradzani za swoja prace w sposob godziwy a nie traktowani jako tania sila robocza majaca na celu wypelnic tylko kiese "wybaranow" to ludzie nie dymali by pare kilometrow na druga strone miasta tylko dlatego ze gdzies sa tansze o 20gr banany.

P.s no chyba ze ktos jest z Radomia

P🤬lisz, jak by nie mieli kasy to by wcale nie poszli, ale widać mają kasiorę bo nap🤬lają po 5kg schabu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 23:01 1
eXtremek napisał/a:

No i rzucili się jak na mięso

żeby nie było w Polsce takiej biedy by tak nie było a gdy dla twoich rodziców nie starczało do pierwszego pewnie też byś tam zap🤬lał pedale j🤬y
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 23:10 2
Przepraszam ale mam na prawdę poważne pytanie... i bardzo bym prosił o poważną odpowiedź.
Czemu Ci ludzie tam tak się rzucają na wszystko? Za darmo tam rozdają czy co? Po jakiego grzyba mi 10 kilo bananów tylko dlatego, że są o 20gr tańsze, ja nawet nie lubię bananów.
Nie rozumiem fenomenu gówna tańszego o 20gr.

edit.
Ja rozumiem, że w Polsce c🤬jnia, że bieda, że sk🤬ysyny okradają nas plując nam w twarz... i rozumiem, że może taniej (choć nie zawsze bo policz bilet autobusowy, paliwo, czas itp... no nie wiem) ale po co ludziom rzeczy które i tak wylądują w koszu bo szlak je trafi bo ile można żreć banany czy inne szczawy z nasypu?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-15, 23:13
chyba jak po trzy cytryny
Zgłoś
farah398 2013-03-15, 23:13
nawet gdyby to było droższe niż w pozostałych supermarketach w okolicy to i tak byłoby to samo... w końcu "kupiłem tą golonkę na otwarciu" nie liczy się za ile, tu chodzi o prestiż
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie