Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witam

Przeglądając internety natknąłem się na materiał Rafała Otoki-Frąckiewicza o zakłamaniu organizacji "Otwarte Klatki" Oczywiście jak można się było od początku domyśleć, że w cale nie chodzi o dobro biednych lisków i norek, ale o gruby hajs. Szczegóły załączam w filmiku.

Po prostu

Zostawiam to tutaj, żeby nagłośnić to jawne sk🤬ysyństwo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
crackit 2017-06-08, 18:13 2
Grenpis, feminizm, hejt stop i inne oszołomowe ugrupowania/stowarzyszenia itp. powinny być zdelegalizowane, a ich członkowie zapędzeni do prawdziwej roboty! Wujek Stalin umiał się takimi zająć.
Zgłoś
Adolf 2017-06-08, 19:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 23:34
w jaki sposob hodowle futerkowe sa konkurencja dla firm utylizacyjnych?

przeciez jak oni nie wychoduja tych zwierzat, to firmy utylizacyjne i tak nie beda mialy co utylizowac, a jak ktorys im sie pochoruje i zdechnie zanim jego futro bedzie odpowiednie, to i tak musza go zutylizowac jakos, wiec prawdopodobnie skorzystac z uslug firmy utylizujacej...

po co niby hodowcy futerkowemu odpady z rzezni??
Zgłoś
Adolf 2017-06-09, 2:26
lapps napisał/a:

po co niby hodowcy futerkowemu odpady z rzezni??

Do karmienia. Nawet odpady po skórowaniu trafiają w całości do wilka który je mieli na miazgę, a potem ta miazga stanowi paszę dla następnego pokolenia gryzoni. Nic się nie marnuje. Smród padliny na takiej fermie jest tak niesamowity, że po dniu spędzonym w pobliżu mroźni na odpadki, nie mogłem go z siebie zmyć, a ubrania robocze poszły do kosza. W ogóle pierwszy dzień tam to było rzyganie non stop
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem