👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Jak mnie to zawsze bawi jak jakieś polaczki się naśmiewają z jakiegoś innego narodu bo jeden czy pare debili zrobiło coś nie tak. Ja wiem że to Sadistic i takie tam ale Polska czy Czechy nie są jakoś specjalnie lepsze pod tym względem.
Jak ktoś wcześniej zauważył te żółte ciężarówki są z wypożyczalni a te białe znając życie też, tylko z jakiejś mniejszej. Te ciężarówki są wypożyczane zwykłym Januszom żeby przewieźć sobie rzeczy, a czy ci Janusze mają prawo jazdy i czy wiedzą jak jeździć tak dużym autem to już nie ich problem.
Te białe mogą jeszcze być z jakichś lokalnych firm transportowych, a tam to już po tylu wypadkach powinni coś z tym zrobić. Nie wiem też czy czasem te półciężarówki nie jeżdżą po całej Ameryce, a wtedy to już loteria, kto nie zna wymiarów auta ten się wpierdzieli.
Jak ktoś wcześniej zauważył te żółte ciężarówki są z wypożyczalni a te białe znając życie też, tylko z jakiejś mniejszej. Te ciężarówki są wypożyczane zwykłym Januszom żeby przewieźć sobie rzeczy, a czy ci Janusze mają prawo jazdy i czy wiedzą jak jeździć tak dużym autem to już nie ich problem.
Te białe mogą jeszcze być z jakichś lokalnych firm transportowych, a tam to już po tylu wypadkach powinni coś z tym zrobić. Nie wiem też czy czasem te półciężarówki nie jeżdżą po całej Ameryce, a wtedy to już loteria, kto nie zna wymiarów auta ten się wpierdzieli.

I tak nie przebija kierowcow ze znanej wegierskiej firmy. Nie tak dawno jeden probowal przejechac zestawem pod wiaduktem 2.80. Jak mozna wjechac pod wiadukt, ktory jest na wysokosci oczu?
@picasso1974
Nie można. Pod droga są rury systemu ściekowego. Można za to pojechać objazdem. Ale do tego trzeba mieć coś we łbie i umieć czytać.
Na stronce wspomnianej w wideo jest to w FAQach.
Nie można. Pod droga są rury systemu ściekowego. Można za to pojechać objazdem. Ale do tego trzeba mieć coś we łbie i umieć czytać.
Na stronce wspomnianej w wideo jest to w FAQach.
a najśmieszniejsze jest to, że brakuje najczęściej z 10-15 cm. Zamiast zmodernizować drogę i obniżyć poziom jezdni o 50 cm, mamy tutaj przykład pięknego otwieracza konserw...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie