Oczywiście, kiedy gimbom chcieli "zabrać" internet, wyszli na dwór. Jednak dla większości tzw starzejącego się społeczeństwa, wszystko inne niż komuna jest lepsze...
Po tagach nie było.
Tworca tego filmiku uzywa tych samych metod z ktorymi chce "walczyc"(mowie o manipulacji), pewnie sie dowartosciowal.
Genialne..wciskać ludziom reklamę strony w rewolucyjnym przesłaniu....bee bee beeee... wracam do paszownika..
konto usunięte
2013-02-28, 10:50
Może ktoś podać link ew nazwę do jego kanału na YT? O ile tak owy ma oczywiście.
konto usunięte
2013-02-28, 10:56
Artis23 napisał/a:
Tworca tego filmiku uzywa tych samych metod z ktorymi chce "walczyc"(mowie o manipulacji), pewnie sie dowartosciowal.
Dzięki tobie uznałem że jeszcze są jacyś myślący ludzie na tym portalu masz piwo. Dałbym i ze 100 gdyby się dało.
konto usunięte
2013-02-28, 11:01
ZUS upada już 20 lat i zapewne będzie ssał pieniądze jeszcze drugie tyle bo to się politykom opłaca , nie to co nowa autostrada za którą budowniczy i tak nie otrzymają wynagrodzenia , w pełni zgadzam się że politycy z PO , SLD , czy ruchu palikota robia wszystko aby takie filmiki i tacy ludzie nie glosili prawdy i oby taki stan rzeczy z jeszcze wiekszym ciemnogrodem trwal nadal , sry za bledy ale mam uszkodzona klawiature
konto usunięte
2013-02-28, 11:12
uwazasz zly_chemik ze jak zadzwonie do kolegi i powiem mu "obudz sie zyjesz w zlym swiecie, jestes tylko szra masa itd.", to moge byc z siebie dumnym? bo jednak cos zrobilem. Chce tak myslec jak ty, ale sorry nie dam rady.
konto usunięte
2013-02-28, 11:26
Artis23 jak zadzwonisz do niego i mu to powiesz to pewnie powie tobie żebyś przestał ćpać. A taki manifesty w sieci to są jak strzał w powietrze, i z tego co czytałem na OU to chcą też działać w realu nie tylko w sieci, a samo przystąpienie nic nie daje jak się nie bierze aktywnego udziału i ja chce działać nie tylko gadać.
konto usunięte
2013-02-28, 11:35
Wow, kolejny nastoletni bojownik wytykający innym bezczynność, po czym sam płacze że "co on sam może". Paradne

.